Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Όσλο

 • Πώς θα φτάσετε στο Όσλο με τρένο

  Ο κεντρικός σταθμός του Όσλο είναι κι ο μεγαλύτερος σιδηροδρομικός σταθμός στο Όσλο. Από εδώ μπορείτε να ταξιδέψετε προς μακρινούς προορισμούς, όπως το Τρόντχαϊμ, το Μπεργκεν, το Στάβανγκερ, η Στοκχόλμη (Σουηδία), το Γκέτεμποργκ (Σουηδία) καιη Κοπεγχάγη (Δανία), όπως επίσης και σε πολλούς άλλους προορισμούς στη νότια Νορβηγία και τη Σουηδία. Μπορείτε να περπατήσετε μέχρι το λιμάνι από τον σιδηροδρομικό σταθμό και θα είστε εκεί μέσα σε 15-20 λεπτά.

 • Πώς θα φτάσετε στο Όσλο με αυτοκίνητο

  Προς τις αναχωρήσεις της DFDS Seaways και της Stena Line: Αν έρχεστε από το Μόσεβεϊεν (Mosseveien) ή τον βορρά και τους αυτοκινητόδρομους E6/E18, ακολουθήστε τον E6 προς το “Oslo/Oslo Sentrum” (Κέντρο του Όσλο), μέχρι να δείτε μια πινακίδα με ένα πλοίο που θα γράφει “København” (Κοπεγχάγη) και “Frederikshavn” (Φρέντερικσχαβν). Συνεχίστε σε αυτήν την κατεύθυνση μέχρι να φτάσετε σε μια μεγάλη κυκλική διασταύρωση μετά τον E6. Μείνετε στην αριστερή λωρίδα και συνεχίστε, ακολουθώντας τις πινακίδες προς τα πλοία. Για την εταιρεία Color Line: Αν έρχεστε από τον νότο μέσω του E18, ακολουθήστε τον δρόμο, περνώντας το Σιόλιστ (Sjølyst) και το μικρό λιμάνι στα δεξιά σας. Ακολουθήστε τις πινακίδες προς το Χιορτνεσκάιεν (Hjortneskaien) και το Κίελο/ Χίρτσχαλς (Kiel/Hirtshals). Αν έρχεστε από τον βορρά και τον E6, ακολουθήστε αυτόν τον δρόμο μέσω του κέντρου της πόλης και προς το Festningstunell. Από εδώ ακολουθήστε τις πινακίδες προς το Ντράμεν (Drammen) πάνω στον E18. Όταν φτάσετε στο τούνελ του Όσλο (Oslotunnell), ακολουθήστε τις πινακίδες προς το λιμάνι.

 • Πώς θα φτάσετε στο Όσλο με λεωφορείο

  Το λεωφορείο 60 πραγματοποιεί δρομολόγια μεταξύ του λιμανιού και του κεντρικού σταθμού. Το λεωφορείο αναχωρεί κάθε 20 λεπτά και το ταξίδι διαρκεί περίπου 5 λεπτά.

 • Διεύθυνση

  DFDS Seaways and Stena Line Vippetangen, Utstiker 2, 0106 Oslo, Norway Color Line Color Line Terminal, Hjortnes, 0250 Oslo, Norway

 • Όσλο Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Όσλο πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Όσλο Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Όσλο Δρομολόγια Πλοίων

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.