Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Κίελο

 • Διεύθυνση

  Color Line Norwegenkai, 24143 Kiel-Gaarden, Postfach 2646, 24025 Kiel DFDS Lisco Ostuferhafen 15, 24149 Kiel Stena Line Schwedenkai 1, 24103 Kiel

 • Πώς θα φτάσετε στο Κίελο με τρένο

  Υπάρχουν δρομολόγια με τρένα ανάμεσα στις περισσότερες περιοχές της Γερμανίας και τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Κιέλου.

 • Πώς θα φτάσετε στο Κίελο με αυτοκίνητο

  Για το λιμάνι της Color Line, ακολουθήστε τον B76/Theodor-Heuss-Ring με κατεύθυνση το Norwegenkai/Fähren. Μετά από 3χλμ κατευθυνθείτε προς το Norwegenkai/Fähren μέσα από την οδό Sörenstraße (Σόρενστασε) και στη συνέχεια προς την οδό Werftstraße (Βέρφτστρασε). Μετά από περίπου 1,5χλμ, στρίψτε αριστερά προς το Norwegenkai. Για το λιμάνι της DFDS Lisco, αν έρχεστε από το Αμβούργο οδηγήστε προς το Φλένσμπουργκ (Flensburg) μέσω του αυτοκινητόδρομου A7. Στο Μπόρντεσχολμ (Bordesholm) σχηματίζεται ένα τρίγωνο στον αυτοκινητόδρομο, από τον A7 οδηγείστε προς τον A215 με κατεύθυνση Blumenthal/Kiel (Μπλούμεντχαλ/Κίελο). Ακολουθήστε τις πινακίδες προς το Ostuferhafen/Klaipeda (Οστουφερχάφεν/Κλαϊπέντα) προς την έξοδο A215. Από αυτό το σημείο, ακολουθήστε τις πινακίδες.

 • Κίελο Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Κίελο πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Κίελο Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Κίελο Δρομολόγια Πλοίων

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.