Ιταλία

Πώς να κάνω ακτοπλοϊκή κράτηση από Η Ιταλία προς Η Αλβανία

Διατίθενται αμέτρητες ακτοπλοϊκές διελεύσεις από Η Ιταλία προς Η Αλβανία με πλοία που συνδέουν αυτή τη στιγμή 4 λιμάνια in Η Ιταλία with 3 λιμάνια in Η Αλβανία.

Υπάρχει ένας συνδυασμός αριθμών για 66 διασταυρώσεις πλοίων κάθε εβδομάδα σε μια επιλογή από 6 Ακτοπλοϊκά Δρομολόγια όπου λειτουργούν από 6 ακτοπλοϊκές εταιρείες συμπεριλαμβανόμενων Grandi Navi Veloci, Adria Ferries, Ventouris Ferries, Red Star Ferries, European Ferries & A-Ships Management S.A με σύντομες διελεύσεις, λαμβάνοντας περίπου 6 ώρες (Από Μπρίντιζι προς Αυλώνας).

Αυτή είναι μια συνοπτική περίληψη των προσφερόμενων υπηρεσιών που προσφέρουμε μεταξύ Η Ιταλία και Η Αλβανία, για πληροφορίες σε απευθείας σύνδεσης επιλέξτε από μας στην Αναζήτηση Ναύλου.

Ιταλία Αλβανία Ακτοπλοϊκός Χάρτης

Κλικ Για Χάρτη

Πλοία από Ιταλία προς Αλβανία

Σχετικά με Η Αλβανία:

Η Αλβανία είναι μια μεσογειακή χώρα στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Συνορεύει με τη Σερβία και το Μαυροβούνιο στα βόρεια, την ΠΓΔΜ στα ανατολικά, και την Ελλάδα στα νότια. Με ακτές στην Αδριατική Θάλασσα στα δυτικά και το Ιόνιο Πέλαγος στα νοτιοδυτικά.

Η χώρα έχει δημοκρατία και είναι επίσημα γνωστή ως Δημοκρατία της Αλβανίας.

Στην Αλβανία συνυπάρχουν τρείς θρησκείες - το Ισλάμ, ο Καθολικισμός και η Ορθοδοξία. Η πλειοψηφία του πληθυσμού είναι Μουσουλμάνοι.