Φινλανδία

Πώς να κάνω ακτοπλοϊκή κράτηση από Φινλανδία προς Τα Ώλαντ

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκά δρομολόγια που δραστηριοποιούνται μεταξύ Φινλανδία και Τα Ώλαντ προσφέροντάς σας συνολικά 63 δρομολόγια κάθε βδομάδα. Tallink Silja λειτουργεί 3 δρομολόγια, Από Τούρκου προς Langnas με δρομολόγια 6 φορές ανά εβδομάδα, Από Ελσίνκι προς Μάριεχαμν περίπου 7 φορές εβδομαδιαία & Από Τούρκου προς Μάριεχαμν περίπου 6 φορές εβδομαδιαία. Viking Line λειτουργεί 3 δρομολόγια, Από Τούρκου προς Langnas με δρομολόγια 7 φορές ανά εβδομάδα, Από Ελσίνκι προς Μάριεχαμν περίπου 7 φορές εβδομαδιαία & Από Τούρκου προς Μάριεχαμν περίπου 14 φορές εβδομαδιαία. Finnlines λειτουργεί 1 δρομολόγιο, Από Naantali προς Langnas με δρομολόγια 16 φορές εβδομαδιαία.

Καθώς η συχνότητα και η διάρκεια των διασταυρώσεων σε ορισμένες διαδρομές ποικίλλει θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε μια αναζήτηση live για τα δρομολόγια από Φινλανδία προς Τα Ώλαντ για να μάθετε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες.

Φινλανδία Ώλαντ Ακτοπλοϊκός Χάρτης

Κλικ Για Χάρτη

Πλοία από Φινλανδία προς Ώλαντ

Σχετικά με Τα Ώλαντ:

Τα Νησιά Ώλαντ βρίσκονται στην καρδιά της Σκανδιναβίας, ανάμεσα στη Στοκχόλμη και το Ελσίνκι δημιουργώντας μία αυτόνομη και μονόγλωσση σουηδική περιοχή στη Φινλανδία με την δική της σημαία!

Περίπου 27,000 άνθρωποι ζουν στα Ώλαντ, η πλειοψηφία αυτών κατοικούν στο Μάριεχαμν, τη μοναδική πόλη των Ώλαντ.