Αλβανία

Πώς να κάνω ακτοπλοϊκή κράτηση από Η Αλβανία προς Η Ιταλία

Διατίθενται αμέτρητες ακτοπλοϊκές διελεύσεις από Η Αλβανία προς Η Ιταλία με πλοία που συνδέουν αυτή τη στιγμή 3 λιμάνια in Η Αλβανία with 4 λιμάνια in Η Ιταλία.

Υπάρχει ένας συνδυασμός αριθμών για 57 διασταυρώσεις πλοίων κάθε εβδομάδα σε μια επιλογή από 5 Ακτοπλοϊκά Δρομολόγια όπου λειτουργούν από 5 ακτοπλοϊκές εταιρείες συμπεριλαμβανόμενων Grandi Navi Veloci, Adria Ferries, Ventouris Ferries, Red Star Ferries & European Ferries με σύντομες διελεύσεις, λαμβάνοντας περίπου 6 ώρες (Από Αυλώνας προς Μπρίντιζι).

Αυτή είναι μια συνοπτική περίληψη των προσφερόμενων υπηρεσιών που προσφέρουμε μεταξύ Η Αλβανία και Η Ιταλία, για πληροφορίες σε απευθείας σύνδεσης επιλέξτε από μας στην Αναζήτηση Ναύλου.

Αλβανία Ιταλία Ακτοπλοϊκός Χάρτης

Κλικ Για Χάρτη

Πλοία από Αλβανία προς Ιταλία

Σχετικά με Η Αλβανία:

Η Αλβανία είναι μια μεσογειακή χώρα στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Συνορεύει με τη Σερβία και το Μαυροβούνιο στα βόρεια, την ΠΓΔΜ στα ανατολικά, και την Ελλάδα στα νότια. Με ακτές στην Αδριατική Θάλασσα στα δυτικά και το Ιόνιο Πέλαγος στα νοτιοδυτικά.

Η χώρα έχει δημοκρατία και είναι επίσημα γνωστή ως Δημοκρατία της Αλβανίας.

Στην Αλβανία συνυπάρχουν τρείς θρησκείες - το Ισλάμ, ο Καθολικισμός και η Ορθοδοξία. Η πλειοψηφία του πληθυσμού είναι Μουσουλμάνοι.