Από Ντόβερ προς Δουνκέρκη

Η γραμμή Ντόβερ Δουνκέρκη συνδέει Αγγλία με Γαλλία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η DFDS Seaways. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 12 φορές για κάθε ημέρα με διάρκεια περίπου 2 ώρες.

Ντόβερ Δουνκέρκη εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Ντόβερ - Δουνκέρκη Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Ντόβερ Δουνκέρκη

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Ντόβερ Δουνκέρκη με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Ντόβερ Οδηγός

Το Ντόβερ είναι πόλη και λιμάνι στη κομητεία του Κεντ, στη νοτιοανατολική Αγγλία. Η πόλη βρίσκεται στη Μάγχη, στο στενότερο σημείο μεταξύ της Αγγλίας και της Γαλλίας. Το στενό αυτό σημείο ονομάζεται ο πορθμός του Ντόβερ. Μέσα και γύρω από τη πόλη υπάρχουν πολλά πράγματα για να δείτε και να κάνετε. Στη σημείο ανεγέρθη το μνημείο του Μπλεριό, που είναι το περίγραμμα του αεροσκάφους του Μπλεριό, που πραγματοποίησε την πρώτη πτήση πάνω από τη Μάγχη το 1909. Επίσης, με θέα τη πόλη, υπάρχει το Κάστρο του Ντόβερ που είναι το μεγαλύτερο κάστρο της Αγγλίας. Χτίστηκε τον 12ο αιώνα και περιγράφεται ως το ¨Κλειδί για την Αγγλία¨ λόγω της αμυντικής του σημασίας σε όλη του την ιστορία.

Το λιμάνι του Ντόβερ είναι το πιο πολυσύχναστο λιμάνι στον κόσμο, με 16 εκατομμύρια ταξιδιώτες, 2,1 εκατομμύρια φορτηγά, 2,8 εκατομμύρια αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες και 86.000 πούλμαν κάθε χρόνο. Είναι το κύριο λιμάνι αναχωρήσεως για αυτούς που ταξιδεύουν από το Ηνωμένο Βασίλειο προς τη Γαλλία και την ηπειρωτική Ευρώπη. Δρομολόγια εξυπηρετούνται με P&O Ferries, DFDS Seaways και MyFerryLink για Καλαί και Δουνκέρκη.