Από Ντόβερ προς Καλαί

Το δρομολόγιο Ντόβερ Καλαί συνδέει Αγγλία με Γαλλία και λειτουργεί αυτή τη στιγμή από 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες. Στην Irish Ferries λειτουργούν τη διέλευση 11 φορές ανά ημέρα, DFDS Seaways 15 φορές ημέρα & Η P&O Ferries υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέχρι 15 φορές ανά ημέρα.

Οπότε αυτός είναι ένας συνδυασμός 41 διελεύσεων σε προσφορά ανά ημέρα πάνω στο Ντόβερ Καλαί με δρομολόγια μεταξύ Αγγλία και Γαλλία μαζί με 3. Συγκρίνετε τώρα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας.

Ντόβερ - Καλαί Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Ντόβερ Καλαί

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Ντόβερ Καλαί με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Ντόβερ Οδηγός

Το Ντόβερ είναι πόλη και λιμάνι στη κομητεία του Κεντ, στη νοτιοανατολική Αγγλία. Η πόλη βρίσκεται στη Μάγχη, στο στενότερο σημείο μεταξύ της Αγγλίας και της Γαλλίας. Το στενό αυτό σημείο ονομάζεται ο πορθμός του Ντόβερ. Μέσα και γύρω από τη πόλη υπάρχουν πολλά πράγματα για να δείτε και να κάνετε. Στη σημείο ανεγέρθη το μνημείο του Μπλεριό, που είναι το περίγραμμα του αεροσκάφους του Μπλεριό, που πραγματοποίησε την πρώτη πτήση πάνω από τη Μάγχη το 1909. Επίσης, με θέα τη πόλη, υπάρχει το Κάστρο του Ντόβερ που είναι το μεγαλύτερο κάστρο της Αγγλίας. Χτίστηκε τον 12ο αιώνα και περιγράφεται ως το ¨Κλειδί για την Αγγλία¨ λόγω της αμυντικής του σημασίας σε όλη του την ιστορία.

Το λιμάνι του Ντόβερ είναι το πιο πολυσύχναστο λιμάνι στον κόσμο, με 16 εκατομμύρια ταξιδιώτες, 2,1 εκατομμύρια φορτηγά, 2,8 εκατομμύρια αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες και 86.000 πούλμαν κάθε χρόνο. Είναι το κύριο λιμάνι αναχωρήσεως για αυτούς που ταξιδεύουν από το Ηνωμένο Βασίλειο προς τη Γαλλία και την ηπειρωτική Ευρώπη. Δρομολόγια εξυπηρετούνται με P&O Ferries, DFDS Seaways και MyFerryLink για Καλαί και Δουνκέρκη.

Καλαί Οδηγός

Η πόλη του Καλαί βρίσκεται στο διαμέρισμα Πα-ντε-Καλαί της βορειοδυτικής Γαλλίας και είναι το πιο κοντινό λιμάνι της Γαλλίας με την Αγγλία. Το στενό του Ντόβερ, που βρίσκεται κατά μήκος της αγγλικής ακτής, είναι περίπου 32 χιλιόμετρα από το Καλαί και όταν ο καιρός είναι καθαρός, μπορεί να δει κανείς από το Καλαί τους Λευκούς Βράχους του Ντόβερ, καθώς και το Καλαί από τους βράχους. Το Καλαί έχει υπάρξει ένας σημαντικός κόμβος θαλάσσιων μεταφορών μεταξύ Γαλλίας και Αγγλίας για πολλά χρόνια και η ίδια η πόλη χωρίζεται σε δύο μέρη. Η παλιά πόλη, η Calais-Nord, βρίσκεται πάνω σε ένα τεχνητό νησί που περιβάλλεται από κανάλια και λιμάνια. Η σύγχρονη πόλη, το St-Pierre, βρίσκεται νότια της παλιάς πόλης. Η πόλη δε φιλοξενεί μονάχα ένα πολυσύχναστο λιμάνι αλλά γίνεται όλο και πιο πολύ ένας διάσημος τουριστικός προορισμός. Έχει μια μεγάλη πολιτισμική κληρονομιά, πολλά μουσεία και έντονη νυχτερινή ζωή. Ένας διάσημος πόλος έλξης στη πόλη είναι τα καμπαναριά που είναι πύργοι που χτίστηκαν με σκοπό να προστατεύσουν τη πόλη από επιδρομείς, και σήμερα αποτελούν Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Τα φέρι προς την Αγγλία αναχωρούν από το Καλαί κατά μέσο όρο κάθε 30 λεπτά, με το δρομολόγιο προς το Ντόβερ να διαρκεί περίπου 75 λεπτά.