Ντόβερ
Καλαί
Πλοία προς Γαλλία
Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Ντόβερ - Καλαί είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς μας προορισμούς - τα εισιτήρια συχνά εξαντλούνται σε περιόδους αιχμής
Συμβουλή: Μην περιμένετε μέχρι να είναι αργά! Κάντε κράτηση τώρα για να εξασφαλίσετε την ώρα αναχώρησης που επιθυμείτε

Από Ντόβερ προς Καλαί

Το δρομολόγιο Ντόβερ Καλαί συνδέει Αγγλία με Γαλλία και λειτουργεί αυτή τη στιγμή από 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες. Στην P&O Ferries λειτουργούν τη διέλευση 12 φορές ανά ημέρα, DFDS Seaways 15 φορές ημέρα & Η Irish Ferries υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέχρι 14 φορές ανά ημέρα.

Οπότε αυτός είναι ένας συνδυασμός 41 διελεύσεων σε προσφορά ανά ημέρα πάνω στο Ντόβερ Καλαί με δρομολόγια μεταξύ Αγγλία και Γαλλία μαζί με 3. Συγκρίνετε τώρα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας.

Από Ντόβερ προς Καλαί Εναλλακτικά Πλοία

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας Πλοία από Αγγλία προς Γαλλία.
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Οι πιο δημοφιλείς ερωτήσεις

 • Πόσο διαρκεί το δρομολόγιο από Ντόβερ προς Καλαί;

  Ο χρόνος διέλευσης του πλοίου από Ντόβερ σε Καλαί είναι περίπου 1h 30m. Οι διάρκειες των ταξιδών μπορεί να διαφέρουν από εποχή σε εποχή, γι' αυτό θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε ένα live έλεγχο.
 • Πόσο κοστίζει το πλοίο από Ντόβερ προς Καλαί;

  Η τιμή του πλοίου Ντόβερ προς Καλαί μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την εποχή. Η μέση τιμή ενός πλοίου φέρρι από Ντόβερ προς Καλαί είναι 155 €.
 • Ποιες ακτοπλοϊκές εταιρείες δραστηριοποιούνται μεταξύ Ντόβερ και Καλαί;

  Υπάρχουν 3 δημοφιλείς ακτοπλοϊκές εταιρείες για Ντόβερ προς Καλαί. Αυτοί είναι
  • P&O Ferries
  • DFDS Seaways
  • Irish Ferries
 • Πώς μπορώ να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Ντόβερ προς Καλαί;

  Κάντε κράτηση από Ντόβερ προς Καλαί μέσω του εργαλείου εύρεσης προσφορών και ελέγξτε τη σελίδα προσφορών μας για να δείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές πλοίων φέριμποτ.
 • Μπορείτε να ταξιδέψετε ως πεζός επιβάτης στο πλοίο από Ντόβερ προς Καλαί;

  Ναι, μπορείτε να ταξιδέψετε ως πεζός επιβάτης από Ντόβερ προς Καλαί με
  • P&O Ferries
 • Μπορείτε να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από Ντόβερ προς Καλαί;

  Ναι, μπορείτε να ταξιδέψετε με όχημα από Ντόβερ προς Καλαί με
  • P&O Ferries
  • DFDS Seaways
  • Irish Ferries
 • Μπορείτε να μεταφέρετε κατοικίδια ζώα στο πλοίο από Ντόβερ προς Καλαί;

  Ναι, τα κατοικίδια επιτρέπονται στο πλοίο. Ενδέχεται να χρειαστείτε διαβατήριο κατοικίδιων ζώων και άλλα έγγραφα για να πάρετε μαζί σας τον καλύτερο γούνινο φίλο σας. Επί του παρόντος μπορείτε να μεταφέρετε κατοικίδια σε πλοία με
  • P&O Ferries
  • DFDS Seaways
  • Irish Ferries
 • Πόσο απέχει το Καλαί από το Ντόβερ;

  Η απόσταση μεταξύ Ντόβερ και Καλαί είναι περίπου 32 ναυτικά μίλια.

Ντόβερ Καλαί Ακτοπλοϊκά κριτικές

 • "Unser Ausflug nach London"

  Wir haben für uns und unsere Wohnmobil das erste Mal einen Ausflug mit der Fähre gebucht. Alles lief gut, die Mitarbeiter waren freundlich und all das für nur 52 Euro! Ich werde auf jeden Fall wieder mit directferries buchen! Danke!

  'Calais Seaways' travelled on Calais Seaways

  Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Λιγότερα

Ντόβερ Οδηγός

Το Ντόβερ είναι πόλη και λιμάνι στη κομητεία του Κεντ, στη νοτιοανατολική Αγγλία. Η πόλη βρίσκεται στη Μάγχη, στο στενότερο σημείο μεταξύ της Αγγλίας και της Γαλλίας. Το στενό αυτό σημείο ονομάζεται ο πορθμός του Ντόβερ. Μέσα και γύρω από τη πόλη υπάρχουν πολλά πράγματα για να δείτε και να κάνετε. Στη σημείο ανεγέρθη το μνημείο του Μπλεριό, που είναι το περίγραμμα του αεροσκάφους του Μπλεριό, που πραγματοποίησε την πρώτη πτήση πάνω από τη Μάγχη το 1909. Επίσης, με θέα τη πόλη, υπάρχει το Κάστρο του Ντόβερ που είναι το μεγαλύτερο κάστρο της Αγγλίας. Χτίστηκε τον 12ο αιώνα και περιγράφεται ως το ¨Κλειδί για την Αγγλία¨ λόγω της αμυντικής του σημασίας σε όλη του την ιστορία.

Το λιμάνι του Ντόβερ είναι το πιο πολυσύχναστο λιμάνι στον κόσμο, με 16 εκατομμύρια ταξιδιώτες, 2,1 εκατομμύρια φορτηγά, 2,8 εκατομμύρια αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες και 86.000 πούλμαν κάθε χρόνο. Είναι το κύριο λιμάνι αναχωρήσεως για αυτούς που ταξιδεύουν από το Ηνωμένο Βασίλειο προς τη Γαλλία και την ηπειρωτική Ευρώπη. Δρομολόγια εξυπηρετούνται με P&O Ferries, DFDS Seaways και MyFerryLink για Καλαί και Δουνκέρκη.


Καλαί Οδηγός

Η πόλη του Καλαί βρίσκεται στο διαμέρισμα Πα-ντε-Καλαί της βορειοδυτικής Γαλλίας και είναι το πιο κοντινό λιμάνι της Γαλλίας με την Αγγλία. Το στενό του Ντόβερ, που βρίσκεται κατά μήκος της αγγλικής ακτής, είναι περίπου 32 χιλιόμετρα από το Καλαί και όταν ο καιρός είναι καθαρός, μπορεί να δει κανείς από το Καλαί τους Λευκούς Βράχους του Ντόβερ, καθώς και το Καλαί από τους βράχους. Το Καλαί έχει υπάρξει ένας σημαντικός κόμβος θαλάσσιων μεταφορών μεταξύ Γαλλίας και Αγγλίας για πολλά χρόνια και η ίδια η πόλη χωρίζεται σε δύο μέρη. Η παλιά πόλη, η Calais-Nord, βρίσκεται πάνω σε ένα τεχνητό νησί που περιβάλλεται από κανάλια και λιμάνια. Η σύγχρονη πόλη, το St-Pierre, βρίσκεται νότια της παλιάς πόλης. Η πόλη δε φιλοξενεί μονάχα ένα πολυσύχναστο λιμάνι αλλά γίνεται όλο και πιο πολύ ένας διάσημος τουριστικός προορισμός. Έχει μια μεγάλη πολιτισμική κληρονομιά, πολλά μουσεία και έντονη νυχτερινή ζωή. Ένας διάσημος πόλος έλξης στη πόλη είναι τα καμπαναριά που είναι πύργοι που χτίστηκαν με σκοπό να προστατεύσουν τη πόλη από επιδρομείς, και σήμερα αποτελούν Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Τα φέρι προς την Αγγλία αναχωρούν από το Καλαί κατά μέσο όρο κάθε 30 λεπτά, με το δρομολόγιο προς το Ντόβερ να διαρκεί περίπου 75 λεπτά.


Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.