Από Κοπεγχάγη προς Όσλο

Η γραμμή Κοπεγχάγη Όσλο συνδέει Δανία με Νορβηγία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η DFDS Seaways. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 7 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 19 ώρες.

Κοπεγχάγη Όσλο εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Κοπεγχάγη - Όσλο Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Κοπεγχάγη Όσλο

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Κοπεγχάγη Όσλο με ένα αυτοκίνητο και 1 επιβάτης.

Κοπεγχάγη Οδηγός

Η Κοπεγχάγη είναι η πρωτεύουσα της Δανίας και βρίσκεται στο ανατολικό άκρο της χώρας με 40 χλμ. απόσταση από το Μάλμο της Σουηδίας και 165 χλμ. από την μεγάλη πόλη Όντενσε. Ιδρύθηκε τον 10ο αιώνα ως ένα ψαροχώρι των Βίκινγκς και έγινε η πρωτεύουσα της Δανίας τον 15ο αιώνα. Η Κοπεγχάγη αποτελεί πολιτισμικό κέντρο και έχει πολλά μουσεία, πινακοθήκες και χώρους μουσικής για τους επισκέπτες. Το Εθνικό Μουσείο ‘Nationalmuseet’ είναι το μεγαλύτερο μουσείο αρχαιολογίας και πολιτιστικής ιστορίας σε ολόκληρη τη Δανία. Η Εθνική Πινακοθήκη ‘Statens Museum for Kunst’ επίσης είναι σημαντική για να την επισκεφτείτε και να θαυμάσετε όλα τα έργα του 12ου αιώνα μέχρι και σήμερα με μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών και ζωγράφων όπως Rubens, Rembrandt, Picasso, Braque, Léger, Matisse, Emil Nolde, Olafur Eliasson, Elmgreen, Dragset, Superflex και Jens Haaning.

Το λιμάνι της Κοπεγχάγης είναι το κύριο στην περιφέρεια Oresund με πρόσβαση στη Βαλτική Θάλασσα. Το λιμάνι λειτουργεί από κοινού με τη σουηδική πόλη Μάλμο και φιλοξενεί πλοία που αναχωρούν για Σουηδία, Νορβηγία και Πολωνία με πολλές υπηρεσίες προγραμματισμένες κάθε εβδομάδα.