Από Κατάνια προς Βαλέτα

Το δρομολόγιο Κατάνια Βαλέτα πραγματοποιεί διελεύσεις μεταξύ Σικελία με Μάλτα και λειτουργεί αυτή τη στιγμή από 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες. Η υπηρεσία της εταιρείας Grimaldi Lines λειτουργεί μέχρι 1 φορές ανά εβδομάδα με διάρκεια πλου περίπου 7 ώρες 15 λεπτά ενώ η Virtu Ferries υπηρεσία λειτουργεί μέχρι 5 φορές ανά εβδομάδα με διάρκεια από 4 ώρες 15 λεπτά.

Οπότε αυτός είναι ένας συνδυασμός 6 διελεύσεων σε προσφορά ανά εβδομάδα πάνω στο Κατάνια Βαλέτα δρομολόγια μεταξύ Σικελία και Μάλτα. Συγκρίνετε τώρα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας.

Κατάνια - Βαλέτα Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Κατάνια Βαλέτα

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Κατάνια Βαλέτα με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Κατάνια Οδηγός

Η Κατάνια βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Σικελίας, γύρω από την θάλασσα του Ιόνιου μεταξύ Μεσίνας και Συρακούσών. Γνωστή για τους σεισμούς της, το 1169 και μετά το 1693 προκάλεσε μαζικές καταστροφές, η Κατάνια χτυπήθηκε επίσης από τις ηφαιστειακές εκρήξεις της Αίτνα (Mount Etna) το 1669. Το πρώτο πανεπιστήμιο που άνοιξε στη Σικελία ήταν στη Κατάνια το 1434 με μια ιδιαίτερη κουλτούρα κατά τη διάρκεια της Αναγέννησης φέρνοντας την πόλη ως μια από τις σημαντικότερες σε θέματα πολιτισμού, τεχνών και πολιτικής εκείνη την εποχή.

Το σύμβολο της πόλης είναι Liotru, ή Fontana dell'Elefante, η οποία συγκροτήθηκε το 1736 από τον Giovanni Battista Vaccarini. Η πόλη είχε μια κακή σχέση με ηφαίστεια μιας και έχει θαφτεί η πόλη από τη λάβα συνολικά 17 φορές. Σε στρώματα κάτω από την σημερινή πόλη υπάρχει η ρωμαϊκή πόλη και η ελληνική πόλη που προηγήθηκαν στο παρελθόν.