Γιατί να επιλέξετε
την Direct Ferries;

3417 δρομολόγια και 693 λιμάνια σε όλο τον κόσμο

Μας εμπιστεύονται πάνω από 2.5 εκατομμύρια πελάτες

Συντονίζουμε πάνω από 1.2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο

Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πλοία προς Μάλτα

Τι μπορείτε να κάνετε στην Μάλτα;

Η Μάλτα είναι ένα νησιωτικό κράτος στη Μεσόγειο, νότια της Ιταλίας και αποτελείται από επτά νησιά.

Είναι η μικρότερη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με έκταση 316 τ.χλμ. και 450.000 περίπου κατοίκους. Μόνο τα τρία μεγαλύτερα νησιά κατοικούνται: η Μάλτα, που είναι το πιο μεγάλο νησί από όλα, το Γκόζο και το Κομίνο.

Η Μάλτα είναι μια εκπληκτική χώρα πλούσια σε ιστορικά αξιοθέατα και φυσική ομορφιά. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα όσα περιμένετε από ένα μεσογειακό νησί, όπως πανέμορφες παραλίες και εξαιρετικό φαγητό.

Τα νησιά είναι ιδανικά για ιστιοπλοΐα, με μια σειρά από πανέμορφους κολπίσκους για να εξερευνήσετε. Τα νερά τους, επίσης, ενδείκνυνται για κατάδυση, με εξαιρετική ορατότητα και πλούσια θαλάσσια ζωή, όπως χταπόδια, ιππόκαμπους και πολύχρωμα κοράλλια.

Η Μάλτα φημίζεται για τους επτά Μεγαλιθικούς Ναούς της που ανακηρύχθηκαν ως Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την Unesco και αξίζει κανείς να επισκεφτεί. Επίσης, μη παραλείψετε να περιηγειθείτε στο επιβλητικό παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου στη Βαλέτα, τη πρωτεύουσα της Μάλτας, που χτίστηκε το 1571 και σήμερα εκτίθενται πάνω από 5.000 είδη πανοπλίας, εκπληκτικές τοιχογραφίες και ανάγλυφα.

Οι πιο φημισμένες παραλίες είναι η παραλία Blue Lagoon στο Κομίνο και η παραλία Ramla Bay στο Γκόζο όπου θεωρείται ότι είναι η Σπηλιά της Καλυψώς, για την οποία γίνεται αναφορά στην Οδύσσεια του Ομήρου.

Πώς να ταξιδέψετε στην Μάλτα;

Πραγματοποιούνται τακτικά δρομολόγια από το Pozzallo, στη Σικελία για Βαλέτα. Υπάρχει επίσης και η δυνατοτητα για μεταφορά με λεωφορείο από Κατάνια.

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος για να κλείσετε εισιτήρια για Μάλτα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Κατάνια για Βαλέτα, ο καλύτερος, ίσως, μήνας για να κλείσετε εισιτήρια είναι ο Ιούνιος. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να κλείσετε τα εισιτήριά σας από νωρίς για να εξασφαλίσετε τη καλύτερη τιμή.

Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Λιγότερα

Δημοφιλείς Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

  • Virtu Ferries
    • Αποκτήστε τιμή
  • Virtu Ferries Gozo
    • Αποκτήστε τιμή

Δρομολόγια και Λιμάνια σε Μάλτα