Από Bandar Bentan Telani προς Tanah Merah

Η γραμμή Bandar Bentan Telani Tanah Merah συνδέει Νησί Μπιντάν με Σιγκαπούρη. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Bintan Resort Ferries. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 12 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 1 ώρα 10 λεπτά.

Bandar Bentan Telani Tanah Merah εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Bandar Bentan Telani - Tanah Merah Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Bandar Bentan Telani Tanah Merah

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή απλής μετάβασης που καταβάλλεται από τους πελάτες μας σε αυτή τη διέλευση. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι ανά άτομο.

Bandar Bentan Telani Οδηγός

Το νησί Μπιτάν (Bintan) βρίσκεται στα βόρεια της Ινδονησίας και αποτελεί νούμερο ένα προορισμό για οικογένειες, διαθέτοντας 5 ανεξάρτητες ιδιοκτησίες του παραλιακού θέρετρου. Στα 4 θέρετρα θα βρείτε μαθήματα χρυσού μαζί με ένα ευρύ φάσμα άλλων ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων. Μπορείτε να χαλαρώσετε στα Spa ή να ευχαριστηθείτε από της δραστηριότητες του νησιού όπως η εύρεση χρυσού και τα παιχνίδια στο νερό.

Το Μπιτάν είναι το μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους Riau της Ινδονησίας και ανήκει στην επαρχία των Νήσων Riau. Το Tanjung Pinang είναι η πρωτεύουσα της συγκεκριμένης επαρχίας και βρίσκεται στη νότια ακτή του νησιού καθώς είναι η κύρια κοινότητα του νησιού.

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες φτάνουν στο Μπιτάν στο Bentan Telani που βρίσκεται στο δυτικό άκρο των θερέτρων του Νησιού από το λιμάνι Tanah Merah, στη Σιγκαπούρη. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 45 λεπτά.