Αίγινα
Αγκίστρι
Πλοία προς Νησιά Σαρωνικού Κόλπου
Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή

Από Αίγινα προς Αγκίστρι

Το δρομολόγιο Αίγινα Αγκίστρι πραγματοποιεί διελεύσεις μεταξύ Νησιά Σαρωνικού Κόλπου με Νησιά Σαρωνικού Κόλπου και λειτουργεί αυτή τη στιγμή από 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες. Η υπηρεσία της εταιρείας Saronic Ferries λειτουργεί μέχρι 6 φορές ανά εβδομάδα με διάρκεια πλου περίπου 45 λεπτά ενώ η Aegean Flying Dolphins υπηρεσία λειτουργεί μέχρι 4 φορές ανά ημέρα με διάρκεια από 10 λεπτά.

Οπότε αυτός είναι ένας συνδυασμός 34 διελεύσεων σε προσφορά ανά εβδομάδα πάνω στο Αίγινα Αγκίστρι δρομολόγια μεταξύ Νησιά Σαρωνικού Κόλπου και Νησιά Σαρωνικού Κόλπου. Συγκρίνετε τώρα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας.

Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Οι πιο δημοφιλείς ερωτήσεις

Πόσο διαρκεί το δρομολόγιο από Αίγινα προς Αγκίστρι;

Ο χρόνος διέλευσης του πλοίου από Αίγινα σε Αγκίστρι είναι περίπου 27m. Οι διάρκειες των ταξιδών μπορεί να διαφέρουν από εποχή σε εποχή, γι' αυτό θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε ένα live έλεγχο.

Ποιες ακτοπλοϊκές εταιρείες δραστηριοποιούνται μεταξύ Αίγινα και Αγκίστρι;

Υπάρχουν 2 δημοφιλείς ακτοπλοϊκές εταιρείες για Αίγινα προς Αγκίστρι. Αυτοί είναι
  • Saronic Ferries
  • Aegean Flying Dolphins

Πώς μπορώ να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Αίγινα προς Αγκίστρι;

Κάντε κράτηση από Αίγινα προς Αγκίστρι μέσω του εργαλείου εύρεσης προσφορών και ελέγξτε τη σελίδα προσφορών μας για να δείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές πλοίων φέριμποτ.

Μπορείτε να ταξιδέψετε ως πεζός επιβάτης στο πλοίο από Αίγινα προς Αγκίστρι;

Ναι, μπορείτε να ταξιδέψετε ως πεζός επιβάτης από Αίγινα προς Αγκίστρι με
  • Saronic Ferries
  • Aegean Flying Dolphins

Μπορείτε να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από Αίγινα προς Αγκίστρι;

Ναι, μπορείτε να ταξιδέψετε με όχημα από Αίγινα προς Αγκίστρι με
  • Saronic Ferries

Μπορείτε να μεταφέρετε κατοικίδια ζώα στο πλοίο από Αίγινα προς Αγκίστρι;

Ναι, τα κατοικίδια επιτρέπονται στο πλοίο. Ενδέχεται να χρειαστείτε διαβατήριο κατοικίδιων ζώων και άλλα έγγραφα για να πάρετε μαζί σας τον καλύτερο γούνινο φίλο σας. Επί του παρόντος μπορείτε να μεταφέρετε κατοικίδια σε πλοία με
  • Saronic Ferries

Αίγινα Οδηγός

Η Αίγινα είναι νησί του Σαρωνικού και απέχει περίπου 17 μίλια από την Αθήνα. Έχει τριγωνικό σχήμα και περίπου τα δύο τρίτα του νησιού είναι σχηματισμένα από ένα ανενεργό ηφαίστειο. Το νησί έχει έκταση περίπου 10 χιλιομέτρων από τον Βορρά μέχρι τον Νότο και 15 χιλιομέτρων από την Ανατολή μέχρι τη Δύση, και έχει μια εύφορη γη όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν καλλιέργειες σιτηρών και βαμβακιού, αμπελώνες, αμυγδαλεώνες, ελαιώνες και καλλιέργειες με συκιές.

Δημοφιλείς με τους τουρίστες είναι οι παραλίες του νησιού που απέχουν περίπου 40 λεπτά από το λιμάνι του Πειραιά με το ιπτάμενο δελφίνι. Για να μετακινηθείτε γύρω από το νησί υπάρχουν λεωφορεία από τη πόλη της Αίγινας που σας πάνε σε διάφορα σημεία του νησιού, όπως την Αγία Μαρίνα και το ψαροχώρι Πόρτες στα ανατολικά. Σημαντικό αξιοθέατο αποτελεί ο Ναός της Αφαίας, που είναι αφιερωμένος στην ομώνυμη θεότητα που ταυτίστηκε αργότερα με τη θεά Αθηνά. Ο ναός ήταν μέρος ενός τριγώνου ναών, που περιλάμβανε τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και τον Παρθενώνα. Επίσης στο νησί υπάρχει το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου, αφιερωμένο στον Άγιο Νεκτάριο, έναν πρόσφατο άγιο της ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας.


Αγκίστρι Οδηγός

Το Αγκίστρι βρίσκεται πολύ κοντά στο γειτονικό του νησί, την Αίγινα, στον Σαρωνικό Κόλπο, και απέχει μόλις 55 λεπτά με το φέρι από το λιμάνι του Πειραιά. Το έδαφος του νησιού καλύπτεται με ένα χαλί από δέντρα και φυτά, με κάποια από τα πεύκα του να αγγίζουν τα καθαρά νερά του. Το Μεγαλοχώρι, η Σκάλα, τα Λιμενάρια και το Μετόχι είναι οι τέσσερις βασικές πόλεις/χωριά του νησιού και είναι ο ιδανικός προορισμός για διακοπές. Αν επιλέξετε να εξερευνήσετε το νησί, θα βρείτε ένα νησί από πεύκα, αμμώδεις παραλίες με καθαρά νερά και ήρεμες, γαλήνιες τοποθεσίες. Ωστόσο, το νησί εξακολουθεί να φροντίζει για τους λάτρεις της νυχτερινής ζωής με πολλά μπαρ και κλαμπ.

Τα φέρι με προορισμό το Αγκίστρι αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά από τη Πύλη 8, και αυτό ισχύει και για τα συμβατικά πλοία και για τα ιπτάμενα δελφίνια. Επίσης, το δρομολόγιο από το νησί της Αίγινας διαρκεί μονο 10 λεπτά. Αυτά τα πλοία περιλαμβάνουν το Αγκίστρι Εxpress και μερικά θαλάσσια ταξί.


Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.