Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Βόλος

  • Βόλος Διαμονή

    Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Βόλος πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Βόλος Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Βόλος Δρομολόγια Πλοίων

Βόλος Οδηγός

Τι μπορείτε να κάνετε στον Βόλο;

Ενώ κοιτάζετε πάνω από το λιμάνι, θαυμάζοντας την εκπληκτική βουνοπλαγιά που περικλείει τα νερά, διαπιστώνετε ότι το τοπίο του Βόλου είναι αναμφισβήτητα το πιο όμορφο σε όλη την Ελλάδα. Το καταπράσινο τοπίο που κοσμεί τους κυματιστούς λόφους και βουνά είναι το τέλειο περιβάλλον για να θαυμάσετε καθώς αργοπίνετε ένα πολυτελές κοκτέιλ ή γεύεστε κάποια από τα πεντανόστιμα πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Αφού καθήσετε σε μια από τις πολλές καφετέριες και εστιατόρια, κατευθυνθείτε προς το πιο μαγευτικό χαρακτηριστικό του Βόλου – τις πανέμορφες παραλίες. Μπορείτε να κάνετε έναν χαλαρό περίπατο δίπλα στη χρυσή αμμουδιά και τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά, ξεκινώντας από την Αργώ, το γλυπτό σήμα κατατεθέν του Βόλου, μέχρι το επιβλητικό πρώην κτίριο του Παπαστράτου.

Πώς να μετακινηθείτε στον Βόλο;

Όσον αφορά τη δημόσια συγκοινωνία, ο Βόλος διαθέτει λεωφορεία που εξυπηρετούν πολλές περιοχές μέσα στη πόλη. Εναλλακτικά, υπάρχουν εύκολα διαθέσιμα ταξί ή αν είστε σε καλή φυσική κατάσταση, μπορείτε να μετακινηθείτε με ποδήλατο καθώς η πόλη γενικά είναι επίπεδη.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.