Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Τήνος

  • Τήνος Διαμονή

    Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Τήνος πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Τήνος Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Τήνος Δρομολόγια Πλοίων

Τήνος Οδηγός

Τι μπορείτε να κάνετε στην Τήνο;

Άλλα ελληνικά νησιά μπορεί να έχουν τη φήμη ότι κακομαθαίνουν τους επισκέπτες τους με ποτό και ξενύχτι, αλλά η Τήνος είναι το αντίθετο. Όσοι επισκέπτονται την Τήνο το κάνουν με σκοπό να πάνε να προσκυνήσουν την Αγία Εικόνα της Μεγαλόχαρης που βρίσκεται στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας της Τήνου ή αλλιώς της Παναγίας της Τήνου, ένας πνευματικός προορισμός για πολλούς Έλληνες. Ο ναός μπορεί να είναι ο βασικός λόγος που προσελκύει τους ταξιδιώτες στο νησί, ωστόσο η Τήνος κατακλύζεται από γραφικά χωριά, με το καθένα να προσφέρει κάτι το μοναδικό. Ξύλινα καλάθια και λουλούδια στολίζουν πολλές εισόδους σπιτιών και θαυμάσια έργα τέχνης και αγάλματα διακοσμούν τα στενά σοκάκια και τις συμπαθέστατες πλατείες.

Πώς να μετακινηθείτε στην Τήνο;

Τα λιθόστρωτα σοκάκια και η ατέλειωτη πρασινάδα της Τήνου προσφέρονται για να καλυφθούν με τα πόδια, κάτι που επιλέγουν να κάνουν συχνά οι επισκέπτες.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.