COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Θηρασία - Νάξος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς μας προορισμούς - τα εισιτήρια συχνά εξαντλούνται σε περιόδους αιχμής
Συμβουλή: Μην περιμένετε μέχρι να είναι αργά! Κάντε κράτηση τώρα για να εξασφαλίσετε την ώρα αναχώρησης που επιθυμείτε

Γιατί να επιλέξετε
την Direct Ferries;

4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο

Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες

Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο

Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Θηρασία - Νάξος Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

    • 1 Sailing Weekly 3 hr 5 min
    • Get price

Από Θηρασία προς Νάξος

Η γραμμή Θηρασία Νάξος συνδέει Κυκλάδες με Κυκλάδες. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η SeaJets. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 1 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 3 ώρες 5 λεπτά.

Θηρασία Νάξος εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Νάξος Οδηγός

Η Νάξος είναι ένα ελληνικό νησί που βρίσκεται στο Αιγαίο και ανήκει στις Κυκλάδες. Το νησί έχει μια πλούσια και ενδιαφέρουσα ιστορία και έχει περάσει από τα χέρια διαφόρων κατακτητών κατά τη διάρκεια της ιστορίας του, συμπεριλαμβανομένων των Βυζαντινών, των Φράγκων και των Βενετών, με όλους τους να έχουν αφήσει το σημάδι τους στο νησί. Το νησί έχει μια ακμάζουσα αγροτική οικονομία χάρη στην εύφορη γη και οι επισκέπτες θα δουν και ελαιώνες και αμπελώνες.
Δημοφιλής πόλος έλξης στο νησί, εκτός από τις όμορφές του παραλίες, είναι το Ενετικό Κάστρο που βρίσκεται στη Χώρα. Επίσης δημοφιλή είναι τα χωριά του νησιού με το μεγαλύτερο από αυτά να είναι το Φιλώτι που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Ζας και η Απείρανθος, στις υπώρειες του όρους Φανάρι. Ένας άλλος δημοφιλής τρόπος για να περάσετε την ώρα σας στο νησί είναι να ακολουθήσετε ένα από τα πολλά μονοπάτια και να πάτε για πεζοπορία στα βουνά.

Το λιμάνι του νησιού βρίσκεται στη Χώρα. Από το λιμάνι τα φέρι αναχωρούν για τον Πειραιά (στην Αθήνα) και τα άλλα νησιά των Κυκλάδων.