Γιατί να επιλέξετε
την Direct Ferries;

3562 δρομολόγια και 774 λιμάνια σε όλο τον κόσμο

Μας εμπιστεύονται πάνω από 2.5 εκατομμύρια πελάτες

Συντονίζουμε πάνω από 1.2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο

Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πλοία προς Τασμανία

Τασμανία ή « Tassie », όπως είναι γνωστό τοπικά βρίσκεται περίπου διακόσιες σαράντα χιλιόμετρα από την νοτιοανατολική ακτή της ηπειρωτικής Αυστραλίας και διαθέτει ένα δημοφιλές από περίπου μισό mllion .

Τασμανία είναι ένα μέρος της άγριας ομορφιάς τοπία , φιλικό , εξυπηρετικό άτομα με ένα χαλαρό τρόπο ζωής νησιού , το υπέροχο κρασί και φαγητό και μια στοιχειωμένη ιστορία που προκαλείται από θεαματική ερείπια κατάδικος εποχής .

Είναι , επίσης, το μικρότερο κράτος της Αυστραλίας και η πιο γεωγραφικά ποικίλο με πάνω από το 40 τοις εκατό της Τασμανίας διατηρούνται ως εθνικό πάρκο και την περιοχή παγκόσμιας κληρονομιάς .

Έτσι, δεν έχει σημασία πού θα πάτε στην Τασμανία , αν ξοδεύετε το χρόνο σε μία θέση ή να οδηγήσετε γύρω από το νησί , ξέρουμε ότι θα είναι ικανοποιημένος με αυτό που θα βρείτε και να εκπλαγείτε με το πόσο μεγαλύτερο Τασμανία είναι πραγματικά στο εσωτερικό .

Φτάνοντας στην Τασμανία από τη θάλασσα είναι σχετικά απλή και χωρίς άγχος . Ferries αναχωρούν από το λιμάνι της Μελβούρνης στην ηπειρωτική Αυστραλία και δένουν στο Esplanade στην Ανατολική Devonport στη βόρεια πλευρά της Τασμανίας . Η δημοφιλής διέλευσης λειτουργεί όλο το χρόνο και διευθύνεται από TT - Line με το Πνεύμα τους της Τασμανίας Ferries .

Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Λιγότερα

Δημοφιλείς Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

  • Spirit Of Tasmania
    • Αποκτήστε τιμή

Δρομολόγια και Λιμάνια σε Τασμανία