Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Symi

  • Symi Διαμονή

    Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Symi πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Symi Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Symi Δρομολόγια Πλοίων

Symi Οδηγός

Τι μπορείτε να κάνετε στη Σύμη;

Θα ερωτευτείτε τη Σύμη με τη πρώτη ματιά μόλις πρωτοαντικρίσετε τα πολύχρωμα νεοκλασικά κτίρια να απλώνονται αμφιθεατρικά και να συνθέτουν ένα μοναδικό θέαμα. Κάθε απόχρωση του πορτοκαλί, του κίτρινου και του κόκκινου παρουσιάζεται μέσα σε μια όαση χρωμάτων και ζωτικότητας, συμβολίζοντας τον χαρακτήρα της Σύμης. Ένα συνεχές κύμα τουριστών κατακλύουν τις παραλίες, απολαμβάνοντας τις ζεστές ακτίνες του ήλιου και τις χρυσές αμμουδιές, προσφέροντας έτσι μια μοναδική ενέργεια νεότητας στο νησί. Η παραλία του Αγίου Νικολάου και της Μαραθούντα είναι κάποιες απο τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, όπου θα απολαύσετε τα γαλαζοπράσινα νερά.

Πώς να μετακινηθείτε στη Σύμη;

Θα διανύσετε σίγουρα κάποια χιλιόμετρα καθώς περιφέρεστε στα καταστήματα, τα αξιοθέατα και τα εστιατόρια, αλλά δε χρειάζεται να έχετε αμάξι, απλά φροντίστε να πάρετε μαζί ένα ζευγάρι γερά παπούτσια για περπάτημα.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.