Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Στοκχόλμη

 • Πώς θα φτάσετε στην Στοκχόλμη με αυτοκίνητο

  Από το λιμάνι Stockholm Frihamnen αναχωρούν πλοία από/προς τη Ρίγα, από το Νόρτουλ και το Ρόσλαγκστουλ. Ακολουθήστε τις πινακίδες προς τον αυτοκινητόδρομο E20 και μετά τις πινακίδες προς το Frihamnen (λιμάνι). Στρίψτε αριστερά προς το Tegeluddsvägen (Τέγκελουντβαγκεν) κι ακολουθήστε τις πινακίδες προς το λιμάνι. Το λιμάνι Stockholm Vartahamnen είναι για τα πλοία από/προς τη Φινλανδία και την Εσθονία. Από το Νόρτοθλ και το Ρόσλαγκστουλ, ακολουθήστε τις πινακίδες για τον αυτοκινητόδρομο E20 και μετά τις πινακίδες για το Vartahamnen (Βάρταχαμν). Στρίψτε αριστερά προς το Tegeluddsvagen και μετά από περίπου 1χλμ στρίψτε αριστερά προς το Sodra Hamnvagen (Σόντρα Χαμνβάγκεν) κι ακολουθήστε τις πινακίδες προς το λιμάνι.

 • Πώς θα φτάσετε στην Στοκχόλμη με τρένο

  Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός της Στοκχόλμης έχει πολύ καλές ανταποκρίσεις από και προς διάφορες πόλεις της Σουηδίας. Τα λιμάνια της Στοκχόλμης δεν είναι μακριά με τον υπόγειο σιδηρόδρομο. Για τον τερματικό σταθμό Stockholm Frihamnen, κατεβείτε στον σταθμό "Gardet", που απέχει 500μ από το λιμάνι. Για τον τερματικό σταθμό Stockholm Vartahamnen, κατεβείτε στον σταθμό "Ropsten" που απέχει 900μ από το λιμάνι.

 • Διευθύνσεις

  Frihamnsterminalen, Frihamnen, Magasin 2, 10 253 Stockholm, Sweden Vartahamnen, Sodra Hamnvagen 46, 11541 Stockholm, Sweden

 • Στοκχόλμη Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Στοκχόλμη πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Στοκχόλμη Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Στοκχόλμη Δρομολόγια Πλοίων

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.