Γιατί να επιλέξετε
την Direct Ferries;

3493 δρομολόγια και 760 λιμάνια σε όλο τον κόσμο

Μας εμπιστεύονται πάνω από 2.5 εκατομμύρια πελάτες

Συντονίζουμε πάνω από 1.2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο

Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πλοία προς Ρωσία

Τι μπορείτε να κάνετε στη Ρωσία;

Η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο με μια έκταση που καλύπτει πάνω από το ένα όγδοο της παγκόσμιας κατοικήσιμης γης. Καθώς εκτείνεται από την ανατολική Ευρώπη μέχρι τη βόρεια Ασία, η χώρα αυτή διαθέτει μια αξιοζήλευτη ποικιλία τοπίων και πόλεων.

Λόγω του μεγέθους της, η Ρωσία έχει να προσφέρει τόσα πολλά στους επισκέπτες της. Εκτός από τις μαγευτικές πόλεις της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης, στα 17 περίπου εκατομμύρια τ.χλμ. θα βρείτε χιλιάδες ποτάμια και λίμνες, υπέροχες οροσειρές και ιστορικές πόλεις όπως το Νόβγκοροντ, το Πσκοφ και το Σούζνταλ, καθώς και παραμυθένια κάστρα στην Αλούπκα και τη Γιοσκάρ Ολά και πανέμορφα μονοπάτια για πεζοπορία στα Αλτάια Όρη.

Η Μόσχα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πολιτικά, ιστορικά, πολιτιστικά και συγκοινωνιακά κέντρα της χώρας. Τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης αποτελούν το Κρεμλίνο, έδρα του Προέδρου της Ρωσίας και η Κόκκινη Πλατεία. Υπάρχει επίσης και μια πληθώρα μνημείων, μουσείων και παραστατικών τεχνών.

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της, η Αγία Πετρούπολη η οποία υπήρξε πρωτεύουσα του κράτους από το 1712 μέχρι το 1917. Εξακολουθεί να αποτελεί το πολιτιστικό κέντρο της χώρας, που φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, το Θέατρο Μαρίνκσι και το Ερμιτάζ, ένα από τα παλαιότερα μουσεία στον κόσμο. Με τον ποταμό Νέβα και τα πολυάριθμα κανάλια της, η Αγία Πετρούπολη είναι γνωστή και ως η «Βενετία του Βορρά».

Πώς να ταξιδέψετε στην Ρωσία;

Εκτεινόμενη σε δύο ηπείρους, καράβια φτάνουν από Ευρώπη και Ασία. Πολυάριθμα δρομολόγια πραγματοποιούνται από τις χώρες της Σκανδιναβίας και της Βαλτικής με κατεύθυνση την Αγία Πετρούπολη, και από τη Νότια Κορέα προς το λιμάνι του Βλαδιβοστόκ, στα ανατολικά.

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος για να κλείσετε εισιτήρια για Ρωσία;

Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με τον προορισμό. Γενικά την άνοιξη οι τιμές είναι πιο χαμηλές αλλά σε κάθε περίπτωση, σιγουρευτείτε να κάνετε τη κράτησή σας πολύ πιο μπροστά για να εξασφαλίσετε τη καλύτερη τιμή.

Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Λιγότερα

Δημοφιλείς Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

  • St Peter Line
    • Αποκτήστε τιμή
  • DBS Cruise Ferry
    • Αποκτήστε τιμή

Δρομολόγια και Λιμάνια σε Ρωσία