Αθήνα (Πειραιάς)
Χανιά
Πλοία προς Κρήτη
Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή

Από Αθήνα (Πειραιάς) προς Χανιά

Το δρομολόγιο Αθήνα (Πειραιάς) Χανιά συνδέει Αθήνα με Κρήτη και λειτουργεί αυτή τη στιγμή από 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες. Στην Blue Star Ferries λειτουργούν τη διέλευση 11 φορές ανά εβδομάδα, Anek Superfast 10 φορές εβδομάδα, Minoan Lines 7 φορές εβδομάδα & Η SeaJets υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέχρι 7 φορές ανά εβδομάδα.

Οπότε αυτός είναι ένας συνδυασμός 35 διελεύσεων σε προσφορά ανά εβδομάδα πάνω στο Αθήνα (Πειραιάς) Χανιά με δρομολόγια μεταξύ Αθήνα και Κρήτη μαζί με 4. Συγκρίνετε τώρα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας.

Από Αθήνα (Πειραιάς) προς Χανιά Εναλλακτικά Πλοία

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας Πλοία από Αθήνα προς Κρήτη.
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Οι πιο δημοφιλείς ερωτήσεις

Πόσο διαρκεί το δρομολόγιο από Πειραιάς προς Χανιά;

Ο χρόνος διέλευσης του πλοίου από Πειραιάς σε Χανιά είναι περίπου 7h 22m. Οι διάρκειες των ταξιδών μπορεί να διαφέρουν από εποχή σε εποχή, γι' αυτό θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε ένα live έλεγχο.

Πόσο κοστίζει το πλοίο από Πειραιάς προς Χανιά;

Η τιμή του πλοίου Πειραιάς προς Χανιά μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την εποχή. Η μέση τιμή ενός πλοίου φέρρι από Πειραιάς προς Χανιά είναι 167 €. Η τιμή δεν περιλαμβάνει τα έξοδα κράτησης.

Ποιες ακτοπλοϊκές εταιρείες δραστηριοποιούνται μεταξύ Πειραιάς και Χανιά;

Υπάρχουν 4 δημοφιλείς ακτοπλοϊκές εταιρείες για Πειραιάς προς Χανιά. Αυτοί είναι
  • Blue Star Ferries
  • Anek Superfast
  • Minoan Lines
  • SeaJets

Πώς μπορώ να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πειραιάς προς Χανιά;

Κάντε κράτηση από Πειραιάς προς Χανιά μέσω του εργαλείου εύρεσης προσφορών και ελέγξτε τη σελίδα προσφορών μας για να δείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές πλοίων φέριμποτ.

Πόσο απέχει το Χανιά από το Πειραιάς;

Η απόσταση μεταξύ Πειραιάς και Χανιά είναι περίπου 135 ναυτικά μίλια.

Αθήνα (Πειραιάς) Οδηγός

Η πόλη του Πειραιά στην Ελλάδα βρίσκεται στον Σαρωνικό Κόλπο στην περιοχή της Αττικής και είναι μέρος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Αθήνας, με το κέντρο της Αθήνας να βρίσκεται 12 χιλιόμετρα περίπου από το λιμάνι. Το κέντρο του Πειραιά είναι γενικά συμφορημένο και τείνει να είναι ένα μέρος που οι τουρίστες δε θα ήθελαν να πάνε. Η περιοχή έχει πολλές από τις εγκαταστάσεις που θα αναμένατε από μια μη-τουριστική πόλη: τράπεζες, δημόσια κτήρια, πεζόδρομους, δρόμους με καταστήματα και όλα τα σχετικά. Η περιοχή γύρω από το Πασαλιμάνι και το Μικρολίμανο αποτελούν πόλο έλξης και προσφέρουν μια μεγάλη επιλογή από εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ.

Ο Πειραιάς είναι το κύριο λιμάνι της Ελλάδας και το μεγαλύτερο στην Ευρώπη και το τρίτο μεγαλύτερο στον κόσμο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι το κέντρο του ναυτιλιακού κλάδου της Ελλάδας και η βάση για την εμπορική ναυτιλία. Έχοντας πρόσφατα υποβληθεί σε ανακαίνιση, οι εγκαταστάσεις στο λιμάνι έχουν βελτιωθεί και περιλαμβάνουν ATM, ανταλλακτήρια συναλλάγματος, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ και ένα πλήθος ταξιδιωτικών πρακτορείων που πουλάνε ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Οι προορισμοί που εξυπηρετεί το λιμάνι περιλαμβάνουν το νησί της Κρήτης, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τις ανατολικές περιοχές της Ελλάδας και τις περιοχές του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.


Χανιά Οδηγός

Τα Χανιά είναι η πρωτεύουσα του νομού Χανίων του νησιού της Κρήτης και είναι μια πόλη που έχει φιλοξενήσει διάφορους πολιτισμούς κατά τη διάρκεια της ιστορίας της. Η πόλη χτίστηκε στην ίδια τοποθεσία που έχτισαν οι Μινωίτες την αρχαία Κυδωνία, και ήταν η πρώην πρωτεύουσα της Κρήτης μεταξύ του 1847 και 1972. Σήμερα αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης μετά το Ηράκλειο. Ο λαβύρινθος από στενά σοκάκια στη παλιά πόλη είναι γεμάτος από πανέμορφα βενετσιάνικα αρχοντικά, εκκλησίες, συντριβάνια και ιστορικά μνημεία που είναι όλα τους δημοφιλή με τους επισκέπτες.

Το ενετικό λιμάνι βρίσκεται στο κέντρο της παλιάς πόλης και είναι εκεί όπου οι επισκέπτες μπορούν ακόμη να δουν τα ενετικά κτίρια που συνυπάρχουν με τα τουρκικά που χτίστηκαν αργότερα. Στα ανατολικά της παλιάς πόλης βρίσκεται η συνοικία Σπλάτζια που χτίστηκε στη τοποθεσία της πρώην τουρκικής συνοικίας και εκεί θα βρείτε την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων που ήταν η μόνη ορθόδοξη εκκλησία που είχε την άδεια να λειτουργεί κατά τη κατοχή του νησιού από τους Βενετούς και τους Τούρκους. Επίσης στη περιοχή υπάρχει η πλατεία του Συντριβανίου. Στη συνοικία Νεώρια βρισκόταν το πρώην λιμάνι και τα ενετικά ναυπηγεία κατά τον 14ο και 16ο αιώνα.

Από το λιμάνι των Χανίων, δρομολόγια εκτελούνται προς το λιμάνι του Πειραιά, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.


Πειραιάς προς Χανιά Δρομολόγια πλοίων

Χρονοδιαγράμματα πλοίων μεταξύ 15/04/2024 και 21/4/2024


Ακτοπλοϊκή Εταιρεία Ώρα Αναχώρησης Ώρα Άφιξης Διάρκεια Ημέρες ιστιοπλοΐας
Blue Star Ferries 21:00 06:00 9 ώρες Δευτέρα, Τετ, Παρ, Sat, Ήλιος
Blue Star Ferries 23:00 08:00 9 ώρες Πέμ

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.