Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Πάτρα

 • Πώς θα φτάσετε στην Πάτρα με λεωφορείο

  Ο σταθμός λεωφορείων βρίσκεται πολύ κοντά στο λιμάνι της Πάτρας και μπορείτε να φτάσετε εκεί με τα πόδια. Από τον σταθμό αναχωρούν συχνά λεωφορεία προς την Αθήνα κι άλλους προορισμούς της Ελλάδας.

 • Διεύθυνση

  Όθωνος και Αμαλίας 85, Πάτρα, Ελλάδα

 • Πώς θα φτάσετε στην Πάτρα με τρένο

  Ο σιδηροδρομικός σταθμός της Πάτρας βρίσκεται πολύ κοντά στο λιμάνι και μπορείτε να φτάσετε εκεί με τα πόδια. Από την Πάτρα αναχωρούν συχνά δρομολόγια προς την Αθήνα, τα οποία διαρκούν 4 ώρες. Υπάρχουν και τρένα με προορισμό την Καλαμάτα.

 • Πώς θα φτάσετε στην Πάτρα με αυτοκίνητο

  Αν έρχεστε από την Αθήνα, ακολουθήστε την εθνική οδό 8A, που πηγαίνει απευθείας στην Πάτρα.

 • Πάτρα Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Πάτρα πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Πάτρα Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Πάτρα Δρομολόγια Πλοίων

Πάτρα Οδηγός

Τι μπορείτε να κάνετε στην Πάτρα;

Η Πάτρα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά και πολιτιστικά κέντρα της Πελοποννήσου. Είναι γεμάτη από νεοκλασικά, πεζόδρομους που σφύζουν από ζωή, εκκλησίες. Ένα από τα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης αποτελεί το θέατρο Απόλλων στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου, σχεδιασμένο από τον διάσημο αρχιτέκτονα Τσίλερ, που οι κάτοικοί του το περιγράφουν ως μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνου. Επίσης εντυπωσιακή είναι η αρχιτεκτονική των εκκλησιών, όπως ο επιβλητικός καθεδρικός ναός του Αγίου Ανδρέα, που είναι ο τρίτος μεγαλύτερος ορθόδοξος ναός στα Βαλκάνια.

Πώς να ταξιδέψετε στην Πάτρα;

Η Πάτρα απέχει περίπου 1,5 με 2 ώρες οδικώς από την Αθήνα. Από το λιμάνι της, μπορείτε να ταξιδέψετε προς Μπάρι, Ανκόνα και Βενετία καθώς και προς τα Επτάνησα. Επίσης, η Πάτρα συνδέεται με το χωριό Αντίρριο της Αιτωλοακαρνανίας με τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.