Πάτμος – Χίος
Πλοία προς Νησιά Αιγαίου Πελάγους
Πάτμος – Χίος
Πλοία προς Νησιά Αιγαίου Πελάγους
Η γραμμή Πάτμος Χίος συνδέει Δωδεκάνησα με Νησιά Αιγαίου Πελάγους. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Blue Star Ferries. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 1 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 8 ώρες 20 λεπτά.
Πάτμος Χίος εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.
Περισσότερα δρομολόγια από οποιονδήποτε άλλο.
Συγκρίνετε ναύλους, ώρες και διαδρομές σε ένα μέρος.
Αλλάξτε εύκολα τα σχέδιά σας με τα ευέλικτα εισιτήρια.
Κλείστε ηλεκτρονικά εισιτήρια και διαχειριστείτε τα ταξίδια σας μέσω της εφαρμογής.
Ζωντανή παρακολούθηση πλοίων και ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο.
Κορυφαία υποστήριξη πελατών όταν τη χρειάζεστε.
Περισσότερο γνωστή ως το νησί της Αποκάλυψης, η Πάτμος εξακολουθεί να διατηρεί την πνευματικότητά της παρά τον εκμοντερνισμό που αναπόφευκτα προκλήθηκε από την ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας. Το λιμάνι προσελκύει τους περισσότερους τουρίστες, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες με τα εστιατόρια να προσφέρουν, εκτός από μια υπέροχη θέα, και πεντανόστιμα φρέσκα θαλασσινά. Για να διαμορφώσετε μια ιδέα των παραδοσιακών αξιών συνδεδεμένων με το νησί της Πάτμου, κατευθυνθείτε προς τα γύρω χωριά που προσφέρουν μια εικόνα της ιστορίας του νησιού καθώς απολαμβάνετε την ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα.
Η Πάτμος είναι ένα αρκετά μικρό νησί που είναι εύκολο να το ανακαλύψετε με τα πόδια. Εναλλακτικά, μπορείτε να μετακινηθείτε με ταξί.
Η Χίος είναι ένα νησί που θα σας ταξιδέψει στον χρόνο με τα περίφημα Μαστιχοχώρια στα νότια του νησιού που διατηρούν ακόμη τα μεσαιωνικά χαρακτηριστικά τους. Τα πιο όμορφα είναι τα Μεστά και το Πυργί όπου θα εντυπωσιαστείτε από τα «ξυστά» στις προσόψεις των σπιτιών.
Από το λιμάνι του Πειραιά μπορείτε να ταξιδέψετε με τα πλοία των Blue Star Ferries και Hellenic Seaways. Δρομολόγια πραγματοποιούνται, επίσης, και μεταξύ κάποιων νησιών του Αιγαίου αλλά και προς το Τσεσμέ της Τουρκίας.