Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Μασσαλία

 • Πώς θα φτάσετε στη Μασσαλία με αυτοκίνητο

  Η Μασσαλία βρίσκεται στην νοτιοανατολική ακτή της Γαλλίας. Σε όλη την πόλη υπάρχουν κατατοπιστικές πινακίδες προς το λιμάνι της Μασσαλίας. Από τη Λυόν/Μονπελιέ, μετά την Βιτρολέ (Vitrolles) βγείτε από τον A7 και μπείτε στον A55 ακολουθώντας τις πινακίδες "Marseille - Vieux Port" (λιμάνι της Μασσαλίας). Μετά από 8χλμ, στρίψτε στην έξοδο 4 κι ακολουθήστε τις πινακίδες για το "Gare Maritime". Από την Αιξ-αν-Προβανς/Λυόν/Νίκαια(A7), ακολουθήστε την έξοδο 5, μείνετε δεξιά και ακολουθήστε τις οδηγίες για το "Gare Maritime" (λιμάνι). Βγείτε από τον A557 στην έξοδο 3 κι ακολουθήστε τις πινακίδες για το "Gare Maritime".

 • Πώς θα φτάσετε στη Μασσαλία με τρένο

  Το λιμάνι της Μασσαλίας συνδέεται με το σιδηροδρομικό δίκτυο της SNCF μέσω του σταθμού Place de la Joliette. Το λιμάνι της Μασσαλίας, "Gare de Marseille Saint-Charles", συνδέεται με τις κυριότερες πόλεις της Γαλλίας και με άλλες χώρες, όπως την Ιταλία, την Ισπανία και την Ελβετία. Για πληροφορίες σχετικά με τα τρένα της Μασσαλίας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, SNCF.

 • Διεύθυνση

  BP 81965 Cedex 02, 23 Place de la Joliette, F- 13226 Marseille

 • Μασσαλία Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Μασσαλία πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Μασσαλία Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Μασσαλία Δρομολόγια Πλοίων

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.