Από Μάλαγα προς Tangier Med

Η γραμμή Μάλαγα Tangier Med συνδέει Ισπανία με Μαρόκο. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Balearia. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 1 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 5 ώρες.

Μάλαγα Tangier Med εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μάλαγα - Tangier Med Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Μάλαγα Tangier Med

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Μάλαγα Tangier Med με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Μάλαγα Οδηγός

Η ισπανική πόλη Μάλαγα βρίσκεται στην περιφέρεια της Ανδαλουσίας στα νότια της Ισπανίας, πάνω στα παράλια Costa del Sol (η Ακτή του Ήλιου). Περιβάλλεται από την Μεσόγειο Θάλασσα από την πλευρά της ακτής, με 100 χλμ. ανατολικά του Στενού του Γιβραλτάρ και 130 χλμ. βόρεια της Αφρικής. Πολλοί τουρίστες ταξιδεύουν στην πόλη και τη γύρω περιοχή λόγω του κλίματος της, η οποία χαρακτηρίζεται από τα ζεστά και ηλιόλουστα καλοκαίρια μέχρι τους ήπιους χειμώνες. Μεγάλες προσωπικότητες έχουν ως γενέτειρα τη Μάλαγα όπως ίσως ο πιο γνωστός Ισπανός ζωγράφος και δεν είναι άλλος από τον Πάμπλο Πικάσο και ο Εβραίος φιλόσοφος Αβισεβρών (Σολομών Μπεν Γιαμπιρόλ) και ο σύγχρονος ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας. Πολλά τα αξιοθέατα να θαυμάσετε, ένα από αυτά είναι το ‘Alcazeba Arab’ το σπίτι με τις θρησκευτικές πομπές των εορτασμών της Μεγάλης Εβδομάδας οι οποίες έχουν κηρυχθεί Φεστιβάλ τουριστικού ενδιαφέροντος.

Μην παραβλέψετε να επισκεφτείτε τον Καθεδρικό Ναό La Manquita με στυλ μπαρόκ καθώς, και το σύγχρονο ανακαινισμένο Ρωμαϊκό Θέατρο. Θα το βρείτε στο λόφο Parador πάνω από την πόλη που βρίσκεται στο Κάστρο Gibralfaro. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μείνετε ή απλά να γευματίσετε με πανοραμική θέα τα τοπία της Μάλαγα.

Το λιμάνι βρίσκεται δίπλα στην παλιά πόλη της Μάλαγα. Συνδέεται ακτοπλοϊκά με το λιμάνι της Μελίγια (Melilla).