Μάλαγα
Tangier Med
Πλοία προς Μαρόκο
Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή

Από Μάλαγα προς Tangier Med

Η γραμμή Μάλαγα Tangier Med συνδέει Ισπανία με Μαρόκο. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Balearia. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 1 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 5 ώρες.

Μάλαγα Tangier Med εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας Πλοία από Ισπανία προς Μαρόκο.
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Οι πιο δημοφιλείς ερωτήσεις

Πόσο διαρκεί το δρομολόγιο από Μάλαγα προς Tangier Med;

Ο χρόνος διέλευσης του πλοίου από Μάλαγα σε Tangier Med είναι περίπου 5h. Οι διάρκειες των ταξιδών μπορεί να διαφέρουν από εποχή σε εποχή, γι' αυτό θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε ένα live έλεγχο.

Ποιες ακτοπλοϊκές εταιρείες δραστηριοποιούνται μεταξύ Μάλαγα και Tangier Med;

Υπάρχουν 1 φορείς φέριμποτ για Μάλαγα προς Tangier Med και αυτές οι εταιρείες είναι
  • Balearia

Πώς μπορώ να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Μάλαγα προς Tangier Med;

Κάντε κράτηση από Μάλαγα προς Tangier Med μέσω του εργαλείου εύρεσης προσφορών και ελέγξτε τη σελίδα προσφορών μας για να δείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές πλοίων φέριμποτ.

Μάλαγα Οδηγός

Η ισπανική πόλη Μάλαγα βρίσκεται στην περιφέρεια της Ανδαλουσίας στα νότια της Ισπανίας, πάνω στα παράλια Costa del Sol (η Ακτή του Ήλιου). Περιβάλλεται από την Μεσόγειο Θάλασσα από την πλευρά της ακτής, με 100 χλμ. ανατολικά του Στενού του Γιβραλτάρ και 130 χλμ. βόρεια της Αφρικής. Πολλοί τουρίστες ταξιδεύουν στην πόλη και τη γύρω περιοχή λόγω του κλίματος της, η οποία χαρακτηρίζεται από τα ζεστά και ηλιόλουστα καλοκαίρια μέχρι τους ήπιους χειμώνες. Μεγάλες προσωπικότητες έχουν ως γενέτειρα τη Μάλαγα όπως ίσως ο πιο γνωστός Ισπανός ζωγράφος και δεν είναι άλλος από τον Πάμπλο Πικάσο και ο Εβραίος φιλόσοφος Αβισεβρών (Σολομών Μπεν Γιαμπιρόλ) και ο σύγχρονος ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας. Πολλά τα αξιοθέατα να θαυμάσετε, ένα από αυτά είναι το ‘Alcazeba Arab’ το σπίτι με τις θρησκευτικές πομπές των εορτασμών της Μεγάλης Εβδομάδας οι οποίες έχουν κηρυχθεί Φεστιβάλ τουριστικού ενδιαφέροντος.

Μην παραβλέψετε να επισκεφτείτε τον Καθεδρικό Ναό La Manquita με στυλ μπαρόκ καθώς, και το σύγχρονο ανακαινισμένο Ρωμαϊκό Θέατρο. Θα το βρείτε στο λόφο Parador πάνω από την πόλη που βρίσκεται στο Κάστρο Gibralfaro. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μείνετε ή απλά να γευματίσετε με πανοραμική θέα τα τοπία της Μάλαγα.

Το λιμάνι βρίσκεται δίπλα στην παλιά πόλη της Μάλαγα. Συνδέεται ακτοπλοϊκά με το λιμάνι της Μελίγια (Melilla).


Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.