Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Limnos

  • Limnos Διαμονή

    Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Limnos πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Limnos Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Limnos Δρομολόγια Πλοίων

Limnos Οδηγός

Ποια δρομολόγια αναχωρούν από την Λήμνο;

Το λιμάνι της Λήμνου βρίσκεται στη πόλη της Μύρινας, τη πρωτεύουσα του νησιού και θεωρείται ως ένα από τα πιο όμορφα της Ελλάδας. Η Λήμνος βρίσκεται στα ανατολικά της ηπειρωτικής χώρας, στα βόρεια του Αιγαίου. Τα δρομολόγια που εκτελούνται από το λιμάνι έχουν κυρίως ως κατεύθυνση τα υπόλοιπα ελληνικά νησιά και την ηπειρωτική Ελλάδα.

Τι μπορείτε να κάνετε στην Λήμνο;

Το λιμάνι είναι ένα από τα πολυσύχναστα μέρη του νησιού αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι το κάστρο που προσφέρει μια εξαιρετική θέα προς τη πόλη και τη θάλασσα. Από εκεί μπορεί κανείς να παρατηρήσει ότι το κάστρο είναι αυτό που χωρίζει στα δύο τη παραλία. Πέρα από την έντονη νυχτερινή ζωή και τις αμμώδεις παραλίες, η Λήμνος έχει τόσα πολλά αξιοθέατα που αξίζει να τα επισκεφτείτε.

Πώς να μετακινηθείτε στην Λήμνο;

Πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια του ΚΤΕΛ από και προς την πρωτεύουσα Μύρινα με τα υπόλοιπα χωριά της Λήμνου. Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε ταξί ή να νοικιάσετε αυτοκίνητο ή μηχανάκι.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.