Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Λέρος

  • Λέρος Διαμονή

    Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Λέρος πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Λέρος Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Λέρος Δρομολόγια Πλοίων

Λέρος Οδηγός

Ποια δρομολόγια αναχωρούν από την Λέρο;

Η Λέρος είναι ένα σχετικά μικρό ελληνικό νησί στο νότιο τμήμα του Αιγαίου και έχει πληθυσμό λίγο πιο πάνω από 7.000 κατοίκους. Πολλά δρομολόγια εκτελούνται καθημερινά από το λιμάνι, σχεδόν όλα από αυτά συνδέουν την Λέρο με τα γειτονικά ελληνικά νησιά.

Τι μπορείτε να κάνετε στην Λέρο;

Η Λέρος, διάσημη για τις χιλιάδες παραλίες της, είναι, όπως ήταν αναμενόμενο, ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Το νησί φημίζεται για την μεγάλη ποικιλία από παραλίες, με κάποιες από αυτές να είναι αμμώδεις και κάποιες βοτσαλωτές, ιδανικές για τους επισκέπτες για να απολαύσουν τον ζεστό καιρό. Αποτελεί ειδυλλιακό περιβάλλον για όσους επιθυμούν να απολαύσουν την ησυχία και την ηρεμία, καθώς γεύονται την αυθεντική ελληνική κουζίνα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για καταδύσεις σε κάποιες από τις παραλίες, προσθέτοντας έτσι κάποιο είδος περιπέτειας στον ήρεμο τρόπο ζωής.

Πώς να πάτε στο λιμάνι

Όπως όλες οι μεγάλες πόλεις, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να φιλοξενήσουν τουρίστες, βρίσκονται πολύ κοντά στο λιμάνι, η πρωτεύουσα του νησιού, η Αγία Μαρίνα απέχει μία ώρα με τα πόδια. Για όσες πόλεις βρίσκονται λίγο πιο μακριά από το λιμάνι, υπάρχουν λεωφορεία που σταματούν ακριβώς έξω από τον τερματικό σταθμό.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.