Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Αθήνα (Λαύριο)

  • Αθήνα (Λαύριο) Διαμονή

    Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Αθήνα (Λαύριο) πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Αθήνα (Λαύριο) Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Αθήνα (Λαύριο) Δρομολόγια Πλοίων

Αθήνα (Λαύριο) Οδηγός

Πού μπορείτε να πάτε από το Λαύριο

Το Λαύριο, που βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά της Ελλάδας, έχει υποστεί μια αξιοσημείωτη μεταμόρφωση τα τελευταία χρόνια, κυρίως λόγω της ανακαίνισης του λιμανιού. Υπάρχουν πολλά δρομολόγια – με τα περισσότερα από αυτά να έχουν ως προορισμό τα ελληνικά νησιά. Η διάρκεια των δρομολογίων ποικίλει, με το πιο σύντομο δρομολόγιο να διαρκεί περίπου δύο ώρες και το πιο μεγάλο περίπου 14 ώρες.

Πώς να φτάσετε στο λιμάνι

Το λιμάνι του Λαυρίου είναι περίπου μία ώρα με το αμάξι από τη πρωτεύουσα, την Αθήνα, κι έτσι πολλοί Αθηναίοι που θέλουν να εξερευνήσουν τα ελληνικά νησιά θα πάνε προς το λιμάνι του Λαυρίου. Μπορείτε επίσης να πάρετε ταξί αλλά γενικά κοστίζουν πολύ, περίπου 65 ευρώ. Το λεωφορείο είναι μια πολύ πιο οικονομική λύση και το ταξίδι διαρκεί λίγο παραπάνω. Τα λεωφορεία αναχωρούν κάθε ώρα από το κέντρο της πόλης.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.