Από Freeport προς Φορτ Λοντερντέιλ

Η γραμμή Freeport Φορτ Λοντερντέιλ συνδέει Γκραντ Μπαχάμα με Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Balearia Caribbean. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 2 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 3 ώρες.

Freeport Φορτ Λοντερντέιλ εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Freeport - Φορτ Λοντερντέιλ Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Freeport Φορτ Λοντερντέιλ

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή απλής μετάβασης που καταβάλλεται από τους πελάτες μας σε αυτή τη διέλευση. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι ανά άτομο.

Freeport Οδηγός

Η πόλη Freeport βρίσκεται στα βορειοδυτικά της Νήσου Grand Bahama και αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στις Μπαχάμες. Η πόλη συνδέει σημαντικές ακτοπλοϊκές γραμμές αφού απέχει μόλις 100 χλμ. από την ακτή Palm Beach στη Φλόριδα. Ένας γνωστός τουριστικός προορισμός στην περιοχή είναι Το λιμάνι Lucaya και η αγορά του η οποία εξελίχθηκε εν μέρει μέσω του σχεδιασμού επανένταξης από τις ζημιές του τυφώνα. Θα βρείτε πολλές επιλογές καταστημάτων και εστιατορίων με στιλ από όλο τον κόσμο διαθέτοντας παγκόσμια αγορά. Το Freeport έχει τα πάντα: πολλά καταστήματα, μαγευτικές παραλίες, μοναδικά εστιατόρια, καζίνο και δύο μεγάλα γήπεδα γκολφ.

Το λιμάνι Lucayan απέχει οδικώς μόλις 10 λεπτά από το Freeport. Υπάρχουν ταξί στην προβλήτα με λογικές τιμές. Θα μπορείτε επίσης να βρείτε μικρά πούλμαν για να σας οδηγήσουν στην πόλη ή να νοικιάσετε αυτοκίνητα και σκούτερ.