Από Frederikshavn προς Γκέτεμποργκ

Η γραμμή Frederikshavn Γκέτεμποργκ συνδέει Δανία με Σουηδία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Stena Line. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 49 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 3 ώρες 15 λεπτά.

Frederikshavn Γκέτεμποργκ εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Frederikshavn - Γκέτεμποργκ Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Frederikshavn Γκέτεμποργκ

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Frederikshavn Γκέτεμποργκ με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Frederikshavn Οδηγός

Το Frederikshavn είναι πόλη της Δανίας και βρίσκεται στην βορειοδυτική πλευρά της χερσονήσου Jutland, στα βόρεια της χώρας. Αναλυτικά "Frederik's Harbour" είναι ένα πολύ σημαντικό λιμάνι στην πόλη και τη γύρω περιοχή με συνδέσεις προς την Σουηδία και την Νορβηγία. Επίσης είναι γνωστή για το ψάρεμα.

Οι επισκέπτες μπορούν να δουν και να κάνουν πολλά! Η παραλία Palm εκτός από την μαγευτική ακτή περιλαμβάνει 100 περίπου Φοινικόδεντρα. Άλλα σημαντικά αξιοθέατα είναι το Μουσείο Bangsbo, το Frederikshavn Art, το Ιστορικό Frederikshavn Shipyard Historical Society και το Tordenskiold & Light Φεστιβάλ.

Οι διελεύσεις προς τη Νορβηγία διαρκούν 9 με 12 ώρες και προς τη Σουηδία γύρω στις 2 με 3 ώρες και 15 λεπτά. Υπάρχουν επίσης δρομολόγια προς το νησί Laeso σε 90 λεπτά όπως και στο μικρό νησάκι Hirsholmene στο αρχιπέλαγος 7χλμ. μακριά από το βόρειοανατολικό σημείο του Frederikshavn.