Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Frederikshavn

 • Πώς θα φτάσετε στο Φρεντερικσχάβν με τρένο

  Ο σιδηροδρομικός σταθμός βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης κι αυτό σας ενώνει σχεδόν με ολόκληρη τη Δανία. Το Φρεντερικσχάβν είναι στη γραμμή του Χόρινγκ (Hjørring), του Άαλμποργκ (Aalborg), της Κοπεγχάγης, του Οντένσε(Odense) και του Άαρχους (Århus). Για να φτάσετε στην Κοπεγχάγη, χρειάζεστε περίπου 5 ώρες και 50 λεπτά.

 • Πώς θα φτάσετε στο Φρεντερικσχαβν με λεωφορείο

  Υπάρχουν λεωφορεία προς το Έσμπιεργκ, το Άαλμποργκ, το Μπρόντερσλεβ και το Σιντάλ.

 • Χώροι Στάθμευσης

  Υπάρχει ένας χώρος στάθμευσης μικρής διάρκειας μπροστά από το λιμάνι. Μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας εκεί για 8 ώρες το περισσότερο, δωρεάν και χωρίς επίβλεψη. Για περισσότερο καιρό, υπάρχει ένας χώρος στάθμευσης κοντά στο λιμάνι με παρκόμετρο. Η τιμή είναι 50 δανέζικες λίρες την ώρα. Ένα 24ωρο κοστίζει 50 δανέζικες λίρες και μια εβδομάδα 300 δανέζικες λίρες. Η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με δανέζικες κορώνες.

 • Διεύθυνση

  Færgehavnsvej 10, 9900 Frederikshavn, Denmark

 • Πώς θα φτάσετε στο Φρεντερικσχάβν με αυτοκίνητο

  Αν έρχεστε από τον Βορρά, ακολουθήστε τον αυτοκινητόδρομο 40 με κατεύθυνση τον νότο κι ακολουθήστε τις πινακίδες προς το Φρέντερικσχαβν. Αν έρχεστε από τη Δύση, ακολουθήστε τον αυτοκινητόδρομο 35 με κατεύθυνση την ανατολή κι ακολουθήστε τις πινακίδες προς το Φρέντερικσχαβν. Από τον Νότο, ακολουθήστε τον E45 με κατεύθυνση τον βορρά κι ακολουθήστε τις πινακίδες προς το Φρέντερικσχαβν. Μόλις φτάσετε στο Φρέντερικσχαβν, ακολουθήστε τις πινακίδες για το λιμάνι.

 • Frederikshavn Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Frederikshavn πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Frederikshavn Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Frederikshavn Δρομολόγια Πλοίων

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.