Τασμανία

Πώς να κάνω ακτοπλοϊκή κράτηση από Η Τασμανία προς Η Αυστραλία

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ένα δρομολόγιο μεταξύ Η Τασμανία και Η Αυστραλία λειτουργεί από 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία – Spirit Of Tasmania. Το Ντέβονπορτ (Η Τασμανία) προς Μελβούρνη πορθμειακή γραμμή λειτουργεί εβδομαδιαία με προγραμματισμένη διάρκεια πλου από περίπου 9 ώρες.

Ενώ έχουμε λάβει μεγάλη προσοχή για να σας βεβαιώσουμε ότι οι πληροφορίες σε αυτήν τη σελίδα είναι σωστές, καθώς, η συχνότητα και η διάρκεια των διαβάσεων για όλα τα δρομολόγια μπορούν να ποικίλουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Εμείς σας συμβουλεύουμε να πάρετε μια προσφορά live για την τρέχουσα διαθεσιμότητα σε Η Τασμανία Η Αυστραλία διασταύρωση μεταξύ Ντέβονπορτ (Η Τασμανία) και Μελβούρνη.

Τασμανία Αυστραλία Ακτοπλοϊκός Χάρτης

Κλικ Για Χάρτη

Πλοία από Τασμανία προς Αυστραλία

Σχετικά με Η Τασμανία:

Τασμανία ή « Tassie », όπως είναι γνωστό τοπικά βρίσκεται περίπου διακόσιες σαράντα χιλιόμετρα από την νοτιοανατολική ακτή της ηπειρωτικής Αυστραλίας και διαθέτει ένα δημοφιλές από περίπου μισό mllion .

Τασμανία είναι ένα μέρος της άγριας ομορφιάς τοπία , φιλικό , εξυπηρετικό άτομα με ένα χαλαρό τρόπο ζωής νησιού , το υπέροχο κρασί και φαγητό και μια στοιχειωμένη ιστορία που προκαλείται από θεαματική ερείπια κατάδικος εποχής .

Είναι , επίσης, το μικρότερο κράτος της Αυστραλίας και η πιο γεωγραφικά ποικίλο με πάνω από το 40 τοις εκατό της Τασμανίας διατηρούνται ως εθνικό πάρκο και την περιοχή παγκόσμιας κληρονομιάς .

Έτσι, δεν έχει σημασία πού θα πάτε στην Τασμανία , αν ξοδεύετε το χρόνο σε μία θέση ή να οδηγήσετε γύρω από το νησί , ξέρουμε ότι θα είναι ικανοποιημένος με αυτό που θα βρείτε και να εκπλαγείτε με το πόσο μεγαλύτερο Τασμανία είναι πραγματικά στο εσωτερικό .

Φτάνοντας στην Τασμανία από τη θάλασσα είναι σχετικά απλή και χωρίς άγχος . Ferries αναχωρούν από το λιμάνι της Μελβούρνης στην ηπειρωτική Αυστραλία και δένουν στο Esplanade στην Ανατολική Devonport στη βόρεια πλευρά της Τασμανίας . Η δημοφιλής διέλευσης λειτουργεί όλο το χρόνο και διευθύνεται από TT - Line με το Πνεύμα τους της Τασμανίας Ferries .