Σικελία

Πώς να κάνω ακτοπλοϊκή κράτηση από Σικελία προς Νησιά του Αιόλου

Δεν υπάρχει καμία έλλειψη επιλογών για να διαλέξετε όταν πρόκειται για την επιλογή ενός πλοίου από Σικελία προς Νησιά του Αιόλου. Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες με συνδυαστική προσφορά 21 Ακτοπλοϊκά Δρομολόγια συνδέοντας Από Παλέρμο προς Βουλκάνο, Από Μιλάτζο προς Στρόμπολι, Rinella, Βουλκάνο, Λίπαρι, Σαλίνα, Αλικούντι, Παναρέα, Φιλικούντι & Ginostra (Στρόμπολι), Από Μεσσήνη προς Λίπαρι, Rinella, Σαλίνα, Βουλκάνο, Παναρέα & Στρόμπολι & Από Μιλάτζο προς Στρόμπολι, Rinella, Βουλκάνο, Λίπαρι, Σαλίνα, Αλικούντι, Παναρέα, Φιλικούντι & Ginostra (Στρόμπολι).

Η ταχύτερη διαδρομή μεταξύ Σικελία και Νησιά του Αιόλου είναι Από Μιλάτζο προς Βουλκάνο με διάρκεια διέλευσης περίπου 40 λεπτά. Με τόσες πολλές διαδρομές για προσφορά, εμείς κάνουμε τη διαφορά συγκρίνοντας όλες τις παρόμοιες διαδρομές σε μια αναζήτηση για να μπορείτε να βρείτε γρήγορα αυτό που αναζητάτε.

Σικελία Νησιά του Αιόλου Ακτοπλοϊκός Χάρτης

Κλικ Για Χάρτη

Πλοία από Σικελία προς Νησιά του Αιόλου

Σχετικά με Νησιά του Αιόλου:

Τα Νησιά του Αιόλου είναι ένα ηφαιστιογενές αρχιπέλαγος, βόρεια της Σικελίας, στην Ιταλία και αποτελείται από τα νησιά Βουλκάνο, Σαλίνα, Λίπαρι, Στρόμπολι, Φιλικούντι, Αλικούντι και Παναρέα.

Τα Νησιά του Αιόλου έχουν καταχωρηθεί από την UNESCO ως Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς, και κατά συνέπεια η κατασκευή καινούργιων κτηρίων είναι σχεδόν απαγορευτική. Μπορεί να γίνει αγορά και αποκατάσταση των υπαρχουσών κατοικιών αλλά πρέπει να θυμίζουν τα πιο παραδοσιακά λευκοβαμμένα σπίτια.

Παρόλο που έχουν καταφέρει να κρατήσουν τους τουρίστες υπό έλεγχο, κάτοικοι της ηπειρωτικής χώρας συρρέουν στα νησιά τους καλοκαιρινούς μήνες.