Ικαρία

Πώς να κάνω ακτοπλοϊκή κράτηση από Η Ικαρία προς Τα Νησιά Αιγαίου Πελάγους

Δεν υπάρχει καμία έλλειψη επιλογών για να διαλέξετε όταν πρόκειται για την επιλογή ενός πλοίου από Η Ικαρία προς Τα Νησιά Αιγαίου Πελάγους. Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες με συνδυαστική προσφορά 11 Ακτοπλοϊκά Δρομολόγια συνδέοντας Από Άγιος Κήρυκος προς Φούρνοι, Από Εύδηλος προς Βαθύ, Φούρνοι, Χίος, Λήμνος (Μύρινα) & Μυτιλήνη, Από Άγιος Κήρυκος προς Φούρνοι, Πυθαγόρειο, Βαθύ, Χίος, Λήμνος (Μύρινα) & Μυτιλήνη & Από Εύδηλος προς Βαθύ, Φούρνοι, Χίος, Λήμνος (Μύρινα) & Μυτιλήνη.

Η ταχύτερη διαδρομή μεταξύ Η Ικαρία και Τα Νησιά Αιγαίου Πελάγους είναι Από Άγιος Κήρυκος προς Φούρνοι με διάρκεια διέλευσης περίπου 15 λεπτά. Με τόσες πολλές διαδρομές για προσφορά, εμείς κάνουμε τη διαφορά συγκρίνοντας όλες τις παρόμοιες διαδρομές σε μια αναζήτηση για να μπορείτε να βρείτε γρήγορα αυτό που αναζητάτε.

Ικαρία Νησιά Αιγαίου Πελάγους Ακτοπλοϊκός Χάρτης

Κλικ Για Χάρτη

Σχετικά με Τα Νησιά Αιγαίου Πελάγους:

Τα Νησιά του Αιγαίου είναι ένα σύμπλεγμα ελληνικών νησιών στο Αιγαίο Πέλαγος, με την ηπειρωτική Ελλάδα στα δυτικά και βόρεια και την Τουρκία στα ανατολικά. Το νησί της Κρήτης οριοθετεί τη θάλασσα στα νότια ενώ η Ρόδος, η Κάρπαθος και η Κάσος στα νοτιοανατολικά.

Τα νησιά χαρακτηρίζονται από ορεινά τοπία, πυκνά δάση με πεύκα και πανέμορφες χρυσές αμμώδεις παραλίες.