Ώλαντ

Πώς να κάνω ακτοπλοϊκή κράτηση από Τα Ώλαντ προς Φινλανδία

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκά δρομολόγια που δραστηριοποιούνται μεταξύ Τα Ώλαντ και Φινλανδία προσφέροντάς σας συνολικά 55 δρομολόγια κάθε βδομάδα. Tallink Silja λειτουργεί 3 δρομολόγια, Από Langnas προς Τούρκου με δρομολόγια 7 φορές ανά εβδομάδα, Από Μάριεχαμν προς Ελσίνκι περίπου 7 φορές εβδομαδιαία & Από Μάριεχαμν προς Τούρκου περίπου 7 φορές εβδομαδιαία. Viking Line λειτουργεί 3 δρομολόγια, Από Langnas προς Τούρκου με δρομολόγια 7 φορές ανά εβδομάδα, Από Μάριεχαμν προς Ελσίνκι περίπου 6 φορές εβδομαδιαία & Από Μάριεχαμν προς Τούρκου περίπου 7 φορές εβδομαδιαία. Finnlines λειτουργεί 1 δρομολόγιο, Από Langnas προς Naantali με δρομολόγια 14 φορές εβδομαδιαία.

Καθώς η συχνότητα και η διάρκεια των διασταυρώσεων σε ορισμένες διαδρομές ποικίλλει θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε μια αναζήτηση live για τα δρομολόγια από Τα Ώλαντ προς Φινλανδία για να μάθετε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες.

Ώλαντ Φινλανδία Ακτοπλοϊκός Χάρτης

Κλικ Για Χάρτη

Πλοία από Ώλαντ προς Φινλανδία

Σχετικά με Τα Ώλαντ:

Τα Νησιά Ώλαντ βρίσκονται στην καρδιά της Σκανδιναβίας, ανάμεσα στη Στοκχόλμη και το Ελσίνκι δημιουργώντας μία αυτόνομη και μονόγλωσση σουηδική περιοχή στη Φινλανδία με την δική της σημαία!

Περίπου 27,000 άνθρωποι ζουν στα Ώλαντ, η πλειοψηφία αυτών κατοικούν στο Μάριεχαμν, τη μοναδική πόλη των Ώλαντ.