Νησιά του Αιόλου

Πώς να κάνω ακτοπλοϊκή κράτηση από Νησιά του Αιόλου προς Σικελία

Δεν υπάρχει καμία έλλειψη επιλογών για να διαλέξετε όταν πρόκειται για την επιλογή ενός πλοίου από Νησιά του Αιόλου προς Σικελία. Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες με συνδυαστική προσφορά 21 Ακτοπλοϊκά Δρομολόγια συνδέοντας Από Βουλκάνο προς Παλέρμο, Από Λίπαρι προς Παλέρμο, Μιλάτζο & Μεσσήνη, Από Σαλίνα προς Παλέρμο, Μιλάτζο & Μεσσήνη, Από Rinella προς Παλέρμο, Μιλάτζο & Μεσσήνη, Από Φιλικούντι προς Παλέρμο & Μιλάτζο, Από Αλικούντι προς Παλέρμο & Μιλάτζο, Από Στρόμπολι προς Μιλάτζο & Μεσσήνη, Από Rinella προς Παλέρμο, Μιλάτζο & Μεσσήνη, Από Βουλκάνο προς Παλέρμο, Μιλάτζο & Μεσσήνη, Από Λίπαρι προς Παλέρμο, Μιλάτζο & Μεσσήνη & Από Σαλίνα προς Παλέρμο, Μιλάτζο & Μεσσήνη.

Η ταχύτερη διαδρομή μεταξύ Νησιά του Αιόλου και Σικελία είναι Από Βουλκάνο προς Μιλάτζο με διάρκεια διέλευσης περίπου 45 λεπτά. Με τόσες πολλές διαδρομές για προσφορά, εμείς κάνουμε τη διαφορά συγκρίνοντας όλες τις παρόμοιες διαδρομές σε μια αναζήτηση για να μπορείτε να βρείτε γρήγορα αυτό που αναζητάτε.

Νησιά του Αιόλου Σικελία Ακτοπλοϊκός Χάρτης

Κλικ Για Χάρτη

Πλοία από Νησιά του Αιόλου προς Σικελία

Σχετικά με Νησιά του Αιόλου:

Τα Νησιά του Αιόλου είναι ένα ηφαιστιογενές αρχιπέλαγος, βόρεια της Σικελίας, στην Ιταλία και αποτελείται από τα νησιά Βουλκάνο, Σαλίνα, Λίπαρι, Στρόμπολι, Φιλικούντι, Αλικούντι και Παναρέα.

Τα Νησιά του Αιόλου έχουν καταχωρηθεί από την UNESCO ως Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς, και κατά συνέπεια η κατασκευή καινούργιων κτηρίων είναι σχεδόν απαγορευτική. Μπορεί να γίνει αγορά και αποκατάσταση των υπαρχουσών κατοικιών αλλά πρέπει να θυμίζουν τα πιο παραδοσιακά λευκοβαμμένα σπίτια.

Παρόλο που έχουν καταφέρει να κρατήσουν τους τουρίστες υπό έλεγχο, κάτοικοι της ηπειρωτικής χώρας συρρέουν στα νησιά τους καλοκαιρινούς μήνες.