Νησιά Αιγαίου Πελάγους

Πώς να κάνω ακτοπλοϊκή κράτηση από Τα Νησιά Αιγαίου Πελάγους προς Η Ικαρία

Δεν υπάρχει καμία έλλειψη επιλογών για να διαλέξετε όταν πρόκειται για την επιλογή ενός πλοίου από Τα Νησιά Αιγαίου Πελάγους προς Η Ικαρία. Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες με συνδυαστική προσφορά 11 Ακτοπλοϊκά Δρομολόγια συνδέοντας Από Φούρνοι προς Άγιος Κήρυκος & Εύδηλος, Από Πυθαγόρειο προς Άγιος Κήρυκος, Από Φούρνοι προς Άγιος Κήρυκος & Εύδηλος, Από Βαθύ προς Άγιος Κήρυκος & Εύδηλος, Από Χίος προς Άγιος Κήρυκος & Εύδηλος, Από Λήμνος (Μύρινα) προς Άγιος Κήρυκος & Εύδηλος, Από Μυτιλήνη προς Άγιος Κήρυκος & Εύδηλος, Από Χίος προς Άγιος Κήρυκος & Εύδηλος, Από Λήμνος (Μύρινα) προς Άγιος Κήρυκος & Εύδηλος & Από Μυτιλήνη προς Άγιος Κήρυκος & Εύδηλος.

Η ταχύτερη διαδρομή μεταξύ Τα Νησιά Αιγαίου Πελάγους και Η Ικαρία είναι Από Φούρνοι προς Άγιος Κήρυκος με διάρκεια διέλευσης περίπου 15 λεπτά. Με τόσες πολλές διαδρομές για προσφορά, εμείς κάνουμε τη διαφορά συγκρίνοντας όλες τις παρόμοιες διαδρομές σε μια αναζήτηση για να μπορείτε να βρείτε γρήγορα αυτό που αναζητάτε.

Νησιά Αιγαίου Πελάγους Ικαρία Ακτοπλοϊκός Χάρτης

Κλικ Για Χάρτη

Σχετικά με Τα Νησιά Αιγαίου Πελάγους:

Τα Νησιά του Αιγαίου είναι ένα σύμπλεγμα ελληνικών νησιών στο Αιγαίο Πέλαγος, με την ηπειρωτική Ελλάδα στα δυτικά και βόρεια και την Τουρκία στα ανατολικά. Το νησί της Κρήτης οριοθετεί τη θάλασσα στα νότια ενώ η Ρόδος, η Κάρπαθος και η Κάσος στα νοτιοανατολικά.

Τα νησιά χαρακτηρίζονται από ορεινά τοπία, πυκνά δάση με πεύκα και πανέμορφες χρυσές αμμώδεις παραλίες.