Αιγάδες Νήσοι

Πώς να κάνω ακτοπλοϊκή κράτηση από Οι Αιγάδες Νήσοι προς Η Ιταλία

Διατίθενται αμέτρητες ακτοπλοϊκές διελεύσεις από Οι Αιγάδες Νήσοι προς Η Ιταλία με πλοία που συνδέουν αυτή τη στιγμή 3 λιμάνια in Οι Αιγάδες Νήσοι with 0 λιμάνια in Η Ιταλία.

Υπάρχει ένας συνδυασμός αριθμών για 53 διασταυρώσεις πλοίων κάθε μέρα σε μια επιλογή από 6 Ακτοπλοϊκά Δρομολόγια όπου λειτουργούν από 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες συμπεριλαμβανόμενων Liberty Lines Fast Ferries & Siremar με σύντομες διελεύσεις, λαμβάνοντας περίπου 10 λεπτά (Από Φαβινιάνα προς Λεβάντσο).

Αυτή είναι μια συνοπτική περίληψη των προσφερόμενων υπηρεσιών που προσφέρουμε μεταξύ Οι Αιγάδες Νήσοι και Η Ιταλία, για πληροφορίες σε απευθείας σύνδεσης επιλέξτε από μας στην Αναζήτηση Ναύλου.

Αιγάδες Νήσοι Ιταλία Ακτοπλοϊκός Χάρτης

Κλικ Για Χάρτη

Πλοία από Αιγάδες Νήσοι προς Ιταλία

Σχετικά με Οι Αιγάδες Νήσοι:

Οι Αιγάδες Νήσοι είναι ένα σύμπλεγμα ορεινών νησιών στη Μεσόγειο και βρίσκεται λίγο πιο έξω από τη βορειοδυτική ακτή της Σικελίας.

Τα νησιά αποτελούνται από τη Φαβινιάνα (Αιγούσα), το Λεβάντσο (Φορβαντία) και το Μαρέττιμο (Ιερά Νήσος) και τα δύο μικρότερα νησιά Φορμίκα και Μαραόνε.

Οι Αιγάδες Νήσοι δεν είναι τόσο "δραματικά" όσο τα ηφαιστικά Αιολικά Νησιά, ούτε κόβουν την ανάσα, απομονωμένα όπως το Κάπρι. Έχουν μια πιο διακριτική γοητεία, αλλά αυτό, με την εύκολη πρόσβαση τους, δίνουν το δικό τους χαρακτήρα.

Οι Αιγάδες Νήσοι δεν είναι τόσο γνωστά έξω από την Ιταλία και προσεγγίζουν τουρίστες σχεδόν αποκλειστικά τους καλοκαιρινούς μήνες, Ιούλιο και Αύγουστο.

Υπάρχουν παρόλα αυτά πολλές ανέσεις για τους τουρίστες με ευχάριστη διαμονή, εστιατόρια, καφετέριες, μαγαζιά και μία αυθεντική και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Τα πορθμεία ταξιδεύουν στα κεντρικά νησιά με τις περισσότερες διαδρομές να ξεκινούν από τη Σικελία.