Από Eckerö προς Grisslehamn

Η γραμμή Eckerö Grisslehamn συνδέει Ώλαντ με Σουηδία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Eckerö Linjen. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 21 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 2 ώρες.

Eckerö Grisslehamn εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Eckerö - Grisslehamn Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Eckerö Grisslehamn

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Eckerö Grisslehamn με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Eckerö Οδηγός

Η φινλανδική περιφέρεια Eckero βρίσκεται στο Άλαντ (Aland), μια αυτόνομη περιοχή υπό φινλανδική κυριαρχία. Παρόλο που είναι υπό τη φινλανδική κυριαρχία το 90% του πληθυσμού χρησιμοποιεί την σουηδική γλώσσα. Η εταιρεία Eckerö Linjen λειτουργεί ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Berghamn στο Storby, Eckerö και Grisslehamn για Väddö, Norrtälje στην Σουηδία. Το πιο διάσημο κτίριο Eckerö είναι το Ταχυδρομείο και το Τελωνείο το οποίο ήταν το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό κτίριο που ανεγέρθηκε για να βοηθήσει τις ταχυδρομικές υπηρεσίες μεταξύ της Στοκχόλμης και της Αγίας Πετρούπολης. Το κτίριο κατασκευάστηκε το 1828.

Το Άλαντ είναι μια αυτόνομη και αποστρατιωτικοποιημένη σουηδόφωνη περιοχή της Φινλανδίας και αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος που βρίσκεται στην είσοδο του κόλπου της Βοθνίας στη Βαλτική Θάλασσα. Συλλογικά, τα νησιά του αρχιπελάγους αποτελούν τη μικρότερη περιοχή της Φινλανδίας, που αποτελούν το 0,49% της έκτασης της και το 0,50% του πληθυσμού της.

Από το λιμάνι του Eckero υπάρχει πλοίο για Grisslehamn.