Από Δυρράχιο προς Τεργέστη

Η γραμμή Δυρράχιο Τεργέστη συνδέει Αλβανία με Ιταλία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Adria Ferries. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 1 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 37 ώρες.

Δυρράχιο Τεργέστη εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Δυρράχιο - Τεργέστη Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Δυρράχιο Τεργέστη

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Δυρράχιο Τεργέστη με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Δυρράχιο Οδηγός

Το Δυρράχιο είναι μια πόλη που βρίσκεται στην αλβανική ακτή, στα 33 χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας, τα Τίρανα. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αλβανίας και το κύριο λιμάνι της το οποίο είναι πολύ σημαντικό μιας και είναι αρχαίο και οικονομικά ωφέλιμο για τη χώρα. Περιβάλλεται από την Αδριατική Θάλασσα, με το ιταλικό λιμάνι του Μπάρι 300 χλμ. και του Μπρίντεζι στα 200 χιλιόμετρα πιο μακριά.

Δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης είναι η Δημοτική βιβλιοθήκη, τα Θέατρα ‘Aleksander Moisiu’, ‘Estrada’ & ‘Puppet’ αλλά και η Φυλαρμονική Ορχήστρα. Για τους επισκέπτες που είναι λάτρεις της ιστορίας θα βρουν μια σειρά σε μουσεία όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο, η Βασιλική βίλα του Δυρραχίου και το Μουσείο Ιστορίας.

Η πόλη επίσης διαθέτει την Αρχαία Πόλη Τείχους του Δυρράχιου, τον καθεδρικό ναό της πόλης και το μεγαλύτερο αμφιθέατρο στα Βαλκάνια που βρίσκεται κοντά στο λιμάνι. Η κατασκευή του κατά τη διάρκεια του πρώτου αιώνα είναι υπό εξέταση για να κηρυχθεί από την UNESCO μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις με Μπάρι, Ανκόνα, Τεργέστη και Μπρίντεζι είναι πολύ γνωστές!