Από Dielette προς Άλντερνεϊ

Η γραμμή Dielette Άλντερνεϊ συνδέει Γαλλία με Άλντερνεϊ. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Manche Iles Express. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 1 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 55 λεπτά.

Dielette Άλντερνεϊ εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Dielette - Άλντερνεϊ Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Dielette Άλντερνεϊ

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή απλής μετάβασης που καταβάλλεται από τους πελάτες μας σε αυτή τη διέλευση. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι ανά άτομο.

Dielette Οδηγός

Το λιμάνι Dialetto βρίσκεται στην κοινότητα Flamanville στο τμήμα Manche στη βορειοδυτική Γαλλία. Το λιμάνι είναι η ιδανική πύλη για τους επισκέπτες της περιοχής που ταξιδεύουν σε Γκέρνσεϊ (Guernsey) και Άλντερνεϊ (Alderney) στα Νησιά της Μάγχης (Channel Islands). Είναι ένα μικρό λιμάνι και τα τελευταία χρόνια περιλαμβάνει μια πολυσύχναστη μαρίνα.
Στο παρελθόν, η επαρχία της Νορμανδίας απαρτιζόταν από την Άνω και την Κάτω Νορμανδία μαζί με τα μικρά τμήματα Eure et Loir, Μαγιέν και Sarthe. Η Νορμανδία αντλεί το όνομά της από τους Βίνκινγς πίσω στο 9ο αιώνα η οποία επιβεβαιώθηκε από τη Συνθήκη του 10ου αιώνα. Μετά τη νορμανδική κατάκτηση της Αγγλίας το 1066, η Νορμανδία και η Αγγλία συνδέονταν με τους Νορμανδούς και τους Φράγκους ηγεμόνες για 150 χρόνια.
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ιπτάμενα δελφίνια λειτουργούν από Dialette προς Γκέρνσεϊ και Άλντερνεϊ με Manche Iles Express