Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Κοπεγχάγη

 • Πώς θα φτάσετε στην Κοπεγχάγη με τρένο

  Ο κοντινότερος σιδηροδρομικός σταθμός είναι ο σταθμός Nordhavn (Νόρντχαβν), από όπου πραγματοποιεί δρομολόγια η εταιρεία S-Tog. Από εκεί το λιμάνι απέχει περίπου 10 λεπτά με τα πόδια. Συνήθως υπάρχουν ταξί μπροστά από τον σταθμό. Από εδώ υπάρχουν τρένα από/προς τον κεντρικό σταθμό της Κοπεγχάγης, από όπου υπάρχουν τρένα προς τις περισσότερες περιοχές της Δανίας.

 • Πώς θα φτάσετε στην Κοπεγχάγη με λεωφορείο

  Υπάρχει το λεωφορείο 20Ε της εταιρείας DFDS (είναι δωρεάν για τους επιβάτες της DFDS) και το λεωφορείο 26, που πραγματοποιεί συχνά δρομολόγια από και προς το κέντρο της πόλης.

 • Χώροι Στάθμευσης

  Η εταιρεία Europark έχει έναν χώρο στάθμευσης στην περιοχή Dampfærgevej. Ο χώρος στάθμευσης είναι ανοικτός 7 μέρες την εβδομάδα και οι τιμές είναι περίπου 15 δανέζικες κορώνες την ώρα. Υπάρχει μια μέγιστη ημερήσια χρέωση, η οποία είναι 200 δανέζικες κορώνες.

 • Διεύθυνση

  Dampfærgevej 30, 2100 København Ø, Denmark

 • Πώς θα φτάσετε στην Κοπεγχάγη με αυτοκίνητο

  Αν έρχεστε από τα νότια, οδηγήστε κατά μήκος των δρόμων Kalvebod Brygge και Niels Juels Gade. Συνεχίστε στον Kongens Nytorv και οδηγήστε ευθεία προς το Μπρεντγκάντε (Bredgade) και το Γκρόνιγκεν (Grønningen). Στρίψτε δεξιά στην οδό Folke Bernadotte Allé (πριν από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Østerport) και συνεχίστε κατά μήκος του Kalkbrænderihavnsgade και στο τέλος στρίψτε στην Dampfærgevej. Αν έρχεστε από τα βόρεια, οδηγήστε κατά μήκος της Lyngbyvejen και στρίψτε αριστερά στην οδό Jagtvej. Συνεχίστε ευθεία στη λεωφόρο Strandboulevarden για περίπου 70 μ και στρίψτε αριστερά στο Århusgade για περίπου 300μ. Στη συνέχεια, στρίψτε στη Kalkbrænderihavnsgade και τέλος στρίψτε αριστερά στην Dampfærgevej.

 • Κοπεγχάγη Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Κοπεγχάγη πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Κοπεγχάγη Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Κοπεγχάγη Δρομολόγια Πλοίων

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.