Χανιά
Αθήνα (Πειραιάς)
Πλοία προς Αθήνα
Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή

Από Χανιά προς Αθήνα (Πειραιάς)

Το δρομολόγιο Χανιά Αθήνα (Πειραιάς) συνδέει Κρήτη με Αθήνα και λειτουργεί αυτή τη στιγμή από 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες. Στην Blue Star Ferries λειτουργούν τη διέλευση 11 φορές ανά εβδομάδα, Anek Superfast 10 φορές εβδομάδα & Η SeaJets υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέχρι 7 φορές ανά εβδομάδα.

Οπότε αυτός είναι ένας συνδυασμός 28 διελεύσεων σε προσφορά ανά εβδομάδα πάνω στο Χανιά Αθήνα (Πειραιάς) με δρομολόγια μεταξύ Κρήτη και Αθήνα μαζί με 3. Συγκρίνετε τώρα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας.

Από Χανιά προς Αθήνα (Πειραιάς) Εναλλακτικά Πλοία

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας Πλοία από Κρήτη προς Αθήνα.
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Οι πιο δημοφιλείς ερωτήσεις

Πόσο διαρκεί το δρομολόγιο από Χανιά προς Πειραιάς;

Ο χρόνος διέλευσης του πλοίου από Χανιά σε Πειραιάς είναι περίπου 7h 11m. Οι διάρκειες των ταξιδών μπορεί να διαφέρουν από εποχή σε εποχή, γι' αυτό θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε ένα live έλεγχο.

Πόσο κοστίζει το πλοίο από Χανιά προς Πειραιάς;

Η τιμή του πλοίου Χανιά προς Πειραιάς μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την εποχή. Η μέση τιμή ενός πλοίου φέρρι από Χανιά προς Πειραιάς είναι 178 €. Η τιμή δεν περιλαμβάνει τα έξοδα κράτησης.

Ποιες ακτοπλοϊκές εταιρείες δραστηριοποιούνται μεταξύ Χανιά και Πειραιάς;

Υπάρχουν 3 δημοφιλείς ακτοπλοϊκές εταιρείες για Χανιά προς Πειραιάς. Αυτοί είναι
  • Blue Star Ferries
  • Anek Superfast
  • SeaJets

Πώς μπορώ να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Χανιά προς Πειραιάς;

Κάντε κράτηση από Χανιά προς Πειραιάς μέσω του εργαλείου εύρεσης προσφορών και ελέγξτε τη σελίδα προσφορών μας για να δείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές πλοίων φέριμποτ.

Πόσο απέχει το Πειραιάς από το Χανιά;

Η απόσταση μεταξύ Χανιά και Πειραιάς είναι περίπου 135 ναυτικά μίλια.

Χανιά Οδηγός

Τα Χανιά είναι μια πόλη που βρίσκεται στη βόρεια ακτή του ελληνικού νησιού της Κρήτης, και είναι περίπου 70 χιλιόμετρα δυτικά του Ρεθύμνου και 145 χιλιόμετρα δυτικά του Ηρακλείου. Η πόλη χωρίζεται σε δύο τμήματα. Η παλιά πόλη βρίσκεται κοντά στο παλιό λιμάνι και τη κύρια πλατεία, δίπλα στη συνοικία Καστέλι βρίσκεται η πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Συντριβάνι) κα είναι η καρδιά της παλιάς πόλης για τουριστικές δραστηριότητες. Το δεύτερο τμήμα της πόλης είναι το σύγχρονο, πιο μεγάλο μέρος της πόλης όπου οι ντόπιοι ζουν και εργάζονται. Η παλιότερη συνοικια της σύγχρονης πόλης, που χρονολογείται από τον 18ο αιώνα, είναι η Νέα Χώρα και βρίσκεται πέρα από το δυτικό άκρο της παλιάς πόλης.

Το νησί συνδέεται με το λιμάνι του Πειραιά, τις Κυκλάδες, την Ίο, τη Σαντορίνη, τη Πάρο, τη Νάξο, τη Μύκονο, την Αμοργό και τη Μήλο, καθώς και με όλα τα νησιά των Δωδεκανήσων και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέσω ενός τρίτου νησιού. Δρομολόγια από και προς το νησί εκτελούνται και με συμβατικά και με ταχύπλοα πλοία.


Αθήνα (Πειραιάς) Οδηγός

Η πόλη και το λιμάνι του Πειραιά στην Ελλάδα είναι ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια σε όλη τη Μεσόγειο, και το τρίτο μεγαλύτερο στον κόσμο, και έχει γίνει ένα σημαντικό κέντρο για το δίκτυο των ακτοπλοϊκών εταιρειών στο Αιγαίο. Ο Πειραιάς είναι μια σημαντική πόλη από μόνη της, παρά το γεγονός ότι θεωρείται συχνά προάστιο της Αθήνας, την ελληνική πρωτεύουσα, η οποία βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση. Παρά τη κοντινή απόσταση με την Αθήνα, η προκυμαία του Πειραιά έχει κάτι το ιδιαίτερο και οι επισκέπτες θα δουν ότι τα πιο όμορφα σημεία της πόλης βρίσκονται γύρω από την ανατολική πλευρά, μαζί με το Μικρολίμανο και το Πασαλιμάνι. Ένα δημοφιλές γεγονός στον Πειραιά είναι το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ecocinema που διοργανώνεται κάθε χρόνο στα τέλη του Φλεβάρη και όπου προβάλλεται ένας μεγάλος αριθμός ταινιών στους κινηματογράφους Αττικόν και Σινεάκ, που και οι δυο βρίσκονται στη πλατεία του δημαρχείου της πόλης.

Γεμάτη από εστιατόρια, μπαρ και νυχτερινά κέντρα, η περιοχή της προκυμαίας αναπλάθηκε πάνω στην ώρα για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας και ως αποτέλεσμα δημιουργήθηκε ένας νέος πεζόδρομος στο λιμάνι, που είναι δεντρόφυτος και περνάει από τα μεσαιωνικά τείχη της πόλης. Τα τείχη εξυπηρετούν ως ανάμνηση και προσφέρουν μια εικόνα του πλούσιου παρελθόντος της πόλης.


Χανιά προς Πειραιάς Δρομολόγια πλοίων

Χρονοδιαγράμματα πλοίων μεταξύ 17/06/2024 και 23/6/2024


Ακτοπλοϊκή Εταιρεία Ώρα Αναχώρησης Ώρα Άφιξης Διάρκεια Ημέρες ιστιοπλοΐας
SeaJets 08:00 13:20 5 ώρες 20 λεπτά Δευτέρα, Ήλιος
Blue Star Ferries 21:00 06:00 9 ώρες Τρίτη, Τετ, Πέμ, Παρ, Sat, Ήλιος
Blue Star Ferries 22:00 06:30 8 ώρες 30 λεπτά Δευτέρα

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.