Χανιά προς Πειραιάς με Πλοίο

Η γραμμή Χανιά Πειραιάς συνδέει Κρήτη με Αθήνα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Anek Superfast. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 12 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 9 ώρες.

Χανιά Πειραιάς εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Χανιά προς Πειραιάς Εναλλακτικά Πλοία

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε μας στην σελίδα μας Πλοία από Η Κρήτη προς Αθήνα.

Χανιά - Πειραιάς Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

  • Anek Superfast
    • 12 Εβδομαδιαίες Διελεύσεις 9 ώρες
    • Αποκτήστε τιμή

Μέσος Όρος Χανιά Πειραιάς Τιμές

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Χανιά Πειραιάς με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Χανιά Οδηγός

Τα Χανιά ανήκουν στην Κρήτη και βρίσκονται στα βόρεια του Νησιού με απόσταση τα 70 χλμ. δυτικά από το Ρέθυμνο και 145 χλμ. από το Ηράκλειο. Η πόλη είναι χωρισμένη σε 2 μέρη, στην παλιά πόλη και στη νέα. Στην πρώτη θα βρείτε το πανέμορφο ενετικό λιμάνι στο κέντρο της πόλης, θα απολαύσετε την αρχιτεκτονική των κτιρίων που χτίστηκαν από διάφορους πολιτισμούς που έζησαν στα Χανιά με το πέρασμα των αιώνων όπως το σημείο το ‘Σαντριβάνι’ που αποτελούσε την πλατεία όπου σύχναζαν οι χριστιανοί πολίτες. Τέλος αξιοσημείωτο είναι το Καστέλι, ο λόφος όπου ξεκίνησε να διαγράφεται η ιστορία της πόλης των Χανίων, και πάντοτε αποτελούσε την ακρόπολη της πόλης. Από τον 18ο αιώνα δημιουργήθηκε η Νέα Χώρα (Νέα Πόλη) και βρίσκεται στα δυτικά της παλιάς πόλης.

Το νησί συνδέεται ακτοπλοϊκά με τον Πειραιά, τα νησιά των Κυκλάδων όπως Ίος, Σαντορίνη, Πάρος, Νάξος, Μύκονος, Αμοργός και Μήλος, καθώς με τα Δωδεκάνησα και σε οποιοδήποτε νησί του Αιγαίου Πελάγους μέσω κάποιου τρίτου λιμανιού. Διατίθεντο συμβατικά πλοία ή γρήγορα καταμαράν.