Χανιά
Μήλος
Πλοία προς Κυκλάδες
Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή

Από Χανιά προς Μήλος

Η γραμμή Χανιά Μήλος συνδέει Κρήτη με Κυκλάδες. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Minoan Lines. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 2 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 3 ώρες 30 λεπτά.

Χανιά Μήλος εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας Πλοία από Κρήτη προς Κυκλάδες.
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Οι πιο δημοφιλείς ερωτήσεις

 • Πόσο διαρκεί το δρομολόγιο από Χανιά προς Μήλος;

  Ο χρόνος διέλευσης του πλοίου από Χανιά σε Μήλος είναι περίπου 3h 30m. Οι διάρκειες των ταξιδών μπορεί να διαφέρουν από εποχή σε εποχή, γι' αυτό θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε ένα live έλεγχο.
 • Ποιες ακτοπλοϊκές εταιρείες δραστηριοποιούνται μεταξύ Χανιά και Μήλος;

  Υπάρχουν 1 φορείς φέριμποτ για Χανιά προς Μήλος και αυτές οι εταιρείες είναι
  • Minoan Lines
 • Πώς μπορώ να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Χανιά προς Μήλος;

  Κάντε κράτηση από Χανιά προς Μήλος μέσω του εργαλείου εύρεσης προσφορών και ελέγξτε τη σελίδα προσφορών μας για να δείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές πλοίων φέριμποτ.
 • Μπορείτε να ταξιδέψετε ως πεζός επιβάτης στο πλοίο από Χανιά προς Μήλος;

  Ναι, μπορείτε να ταξιδέψετε ως πεζός επιβάτης από Χανιά προς Μήλος με
  • Minoan Lines
 • Μπορείτε να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από Χανιά προς Μήλος;

  Ναι, μπορείτε να ταξιδέψετε με όχημα από Χανιά προς Μήλος με
  • Minoan Lines
 • Μπορείτε να μεταφέρετε κατοικίδια ζώα στο πλοίο από Χανιά προς Μήλος;

  Όχι, τα κατοικίδια ζώα δεν επιτρέπονται στο πλοίο.

Χανιά Οδηγός

Τα Χανιά είναι μια πόλη που βρίσκεται στη βόρεια ακτή του ελληνικού νησιού της Κρήτης, και είναι περίπου 70 χιλιόμετρα δυτικά του Ρεθύμνου και 145 χιλιόμετρα δυτικά του Ηρακλείου. Η πόλη χωρίζεται σε δύο τμήματα. Η παλιά πόλη βρίσκεται κοντά στο παλιό λιμάνι και τη κύρια πλατεία, δίπλα στη συνοικία Καστέλι βρίσκεται η πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Συντριβάνι) κα είναι η καρδιά της παλιάς πόλης για τουριστικές δραστηριότητες. Το δεύτερο τμήμα της πόλης είναι το σύγχρονο, πιο μεγάλο μέρος της πόλης όπου οι ντόπιοι ζουν και εργάζονται. Η παλιότερη συνοικια της σύγχρονης πόλης, που χρονολογείται από τον 18ο αιώνα, είναι η Νέα Χώρα και βρίσκεται πέρα από το δυτικό άκρο της παλιάς πόλης.

Το νησί συνδέεται με το λιμάνι του Πειραιά, τις Κυκλάδες, την Ίο, τη Σαντορίνη, τη Πάρο, τη Νάξο, τη Μύκονο, την Αμοργό και τη Μήλο, καθώς και με όλα τα νησιά των Δωδεκανήσων και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέσω ενός τρίτου νησιού. Δρομολόγια από και προς το νησί εκτελούνται και με συμβατικά και με ταχύπλοα πλοία.


Μήλος Οδηγός

Η Μήλος είναι ένα ελληνικό νησί, το πιο δυτικό των Κυκλάδων και είναι γνωστό για το νησί όπου ανακαλύφθηκε το άγαλμα της Αφροδίτης, αν και το άγαλμα εκτίθεται σήμερα στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι. Το νησί έχει περίπου 5.000 κατοίκους που ζουν σε εφτά μικρά χωριά γύρω από το νησί. Σε αντίθεση με τα γειτονικά κυκλαδίτικα νησιά, ο τουρισμός άρχισε να αναπτύσσεται σχετικά πρόσφατα στη Μήλο και σήμερα οι τουρίστες την επισκέπτονται για να απολαύσουν τις όμορφες παραλίες και τα ζεστά, κρυστάλλινα καθαρά νερά της. Χάρη στο φυσικό τοπίο του, που δημιουργήθηκε από ηφαιστειακή δραστηριότητα, το νησί μερικές φορές αναφέρεται ως το νησί των χρωμάτων.

Το νησί συνδέεται με το λιμάνι του Πειραιά στην Αθήνα, τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων, τα Δωδεκάνησα και τη Κρήτη, και με συμβατικά πλοία και με ταχύπλοα καταμαράν. Κατά την περίοδο αιχμής το καλοκαίρι υπάρχουν καθημερινά προγραμματισμένα δρομολόγια από και προς το νησί. Υπάρχουν δύο λιμάνα στη Μήλο, το κύριο λιμάνι είναι στον Αδάμαντα και το άλλο στην Απολλωνία, ή αλλιώς Πολλώνια, που συνδέει το νησί με την Κίμωλο και τα Γλαρονήσια.


Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.