Από Cairnryan προς Μπέλφαστ

Η γραμμή Cairnryan Μπέλφαστ συνδέει Σκωτία με Βόρεια Ιρλανδία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Stena Line. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 35 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 2 ώρες 15 λεπτά.

Cairnryan Μπέλφαστ εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Cairnryan - Μπέλφαστ Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Cairnryan Μπέλφαστ

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Cairnryan Μπέλφαστ με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Cairnryan Οδηγός

Το Σκωτσέζικο χωριό Cairnryan βρίσκεται κοντά σε Dumfries & Galloway. Τα σημάδια της ιστορίας είναι εμφανή στην περιοχή από το 1701 όπου ιδρύθηκε για τους εργάτες που απασχολούνταν στην Lochryan Estate ένα γνωστό πάρκο με ελάφια τα πράσινα λιβάδια. Οι εγκαταστάσεις στο χωριό περιλαμβάνουν ξενοδοχείο, ένα εστιατόριο House Restaurant κ.α.

Το χωριό έχει μια σημαντική ναυτική ιστορία, καθώς και δύο τερματικούς σταθμούς στο λιμάνι που συνδέουν τη Σκωτία με τη Βόρεια Ιρλανδία. Ο πρώτος άνοιξε το 1973 και άρχισε να λειτουργεί από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Townsend Thoresen και τώρα πλέον από την P & O Ferries με συνδέσεις Σκωτία με το λιμάνι του Larne. Η δεύτερος και παλαιότερος λιμένας λειτουργεί με τη Stena Line προς το λιμάνι του Μπέλφαστ.