Συγνώμη, η Bojden - Fynshav υπηρεσία δεν είναι πια διαθέσιμη.
...

Πλοία προς Bojden - Fynshav

Η υπηρεσία Bojden - Fynshav λειτουργούσε με AlsFærgen, BornholmerFærgen & Scandlines.

Το δρομολόγιο για Bojden - Fynshav δεν λειτουργεί πλέον και δεν υπάρχει άμεση εναλλακτική ακτοπλοϊκή υπηρεσία μεταξύ Η Δανία και Η Δανία. Παρακαλούμε αναζητήστε δρομολόγιο, λιμάνι, προορισμό ή ακτοπλοϊκή εταιρεία στις σελίδες μας για να βρείτε εναλλακτικές επιλογές ή ακολουθήστε το σύνδεσμο στην σελίδα αυτή για περισσότερες πληροφορίες.

Μπορείτε επίσης να κλείσετε εισιτήρια για 1000 άλλα δρομολόγια στην αναζήτηση εισιτηρίων.

Μέσος Όρος Τιμών Bojden Fynshav

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Bojden Fynshav με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Bojden Οδηγός

Η μικρή πόλη του Bojden αποτελεί το λιμάνι του Δανέζικου νησιού Φιονία (Funen). Το λιμάνι είναι παράλληλα το σπίτι των μικρών εμπορικών αλιευτικών σκαφών και κάποιων αναψυχής.

Η νήσος Φιονία είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Δανίας και βρίσκεται μπροστά από το νησί Σγιέλαν ή Ζηλανδία (Zealand) και από την Ηπειρωτική Χώρα στο σημείο της Γιουτλάνδης (Jutland). Το νησί ονομάζεται επίσης και ως ‘Κήπος της Δανίας’ λόγω των ποικίλων λόφων & δενδροστοιχιών που έχει.

Το λιμάνι Bojden συνδέεται με το νησί Als με φέρι μικρής χωρητικότητας για οχήματα και επιβάτες. Η διέλευση διαρκεί περίπου 45 λεπτά και αποτελεί την καλύτερη λύση για να ταξιδέψετε από τη Γερμανία προς το νησί Φιονία. Εν πλω, το πλοίο διαθέτει αναψυκτήριο και η διαδρομή είναι μια από τις πιο γραφικές βόλτες με πλοίο στη Δανία.