Belize City International Airport - Σαν Πέντρο
Πλοία προς Ambergris Caye
Belize City International Airport - Σαν Πέντρο
Πλοία προς Ambergris Caye
Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Caribbean Sprinter εκτελεί δρομολόγια από Belize City International Airport προς Σαν Πέντρο. Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται μεταξύ 68€ και 271€, ανάλογα με τις λεπτομέρειες του ταξιδιού. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν τυχόν τέλη εξυπηρέτησης. Τα δρομολόγια ενδέχεται να μεταβάλλονται εποχιακά. Χρησιμοποιήστε τον Αναζητητή Προσφορών για να λάβετε ζωντανές τιμές και διαθεσιμότητα για τη διαδρομή Belize City International Airport – Σαν Πέντρο.
Το πρώτο πλοίο από Belize City International Airport προς Σαν Πέντρο αναχωρεί συνήθως περίπου στις 07:25, ενώ το τελευταίο δρομολόγιο αναχωρεί συνήθως στις 17:10.
Η διάρκεια του ταξιδιού από Belize City International Airport προς Σαν Πέντρο είναι κατά μέσο όρο 1 ώρα 50 λεπτά. Οι χρόνοι πλεύσης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τις καιρικές συνθήκες.
Υπάρχουν 40 εβδομαδιαία ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Belize City International Airport προς Σαν Πέντρο, τα οποία εκτελούνται από Caribbean Sprinter. Τα δρομολόγια ενδέχεται να μεταβάλλονται από εποχή σε εποχή.
Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων κυμαίνονται συνήθως μεταξύ 68€* και 271€. Η μέση τιμή εισιτηρίου είναι περίπου 136€. Οι χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τη διαδρομή Belize City International Airport – Σαν Πέντρο ξεκινούν από 68€. Η μέση τιμή για πεζό επιβάτη είναι 136€.
Οι τιμές επηρεάζονται από τον αριθμό των επιβατών, τον τύπο του οχήματος, τη διαδρομή και την ώρα αναχώρησης. Τα δεδομένα τιμολόγησης βασίζονται σε αναζητήσεις των τελευταίων 30 ημερών και δεν περιλαμβάνουν τέλη παροχής υπηρεσιών. Τελευταία ενημέρωση: 1 Φεβρουαρίου 2026.
Η απόσταση μεταξύ Belize City International Airport και Σαν Πέντρο είναι περίπου 24,0 μίλια (38,6 χλμ.) ή 20,9 ναυτικά μίλια.
Προς το παρόν δεν διατίθεται μεταφορά αυτοκινήτου στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Belize City International Airport και Σαν Πέντρο.
Ναι, οι πεζοί επιβάτες μπορούν να ταξιδέψουν με πλοία των εταιρειών Caribbean Sprinter στη διαδρομή Belize City International Airport – Σαν Πέντρο.
Προς το παρόν δεν επιτρέπεται η μεταφορά κατοικίδιων στα πλοία που εκτελούν τη διαδρομή Belize City International Airport – Σαν Πέντρο.
Περισσότερα δρομολόγια από οποιονδήποτε άλλο.
Συγκρίνετε ναύλους, ώρες και διαδρομές σε ένα μέρος.
Αλλάξτε εύκολα τα σχέδιά σας με τα ευέλικτα εισιτήρια.
Κλείστε ηλεκτρονικά εισιτήρια και διαχειριστείτε τα ταξίδια σας μέσω της εφαρμογής.
Ζωντανή παρακολούθηση πλοίων και ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο.
Κορυφαία υποστήριξη πελατών όταν τη χρειάζεστε.
| Belize City International Airport - Σαν Πέντρο Περίληψη πορθμειακής διαδρομής | ||
|---|---|---|
| Αναχώρηση Προορισμός | Μπελίζ | |
| Προορισμός | Ambergris Caye | |
| Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών | 1 | |
| Φορείς εκμετάλλευσης πλοίων | Caribbean Sprinter | |
| Μέση τιμή | 136€ | |
| Μέσος όρος ημερήσιων δρομολογίων | 6 | |
| Μέσος όρος εβδομαδιαίων δρομολογίων | 40 | |
| Μέση διάρκεια ιστιοπλοΐας | 1 ώ 50 λ | |
| Γρηγορότερη διάρκεια ιστιοπλοΐας | 1 ώ 50 λ | |
| Πρώτο πλοίο | 07:25 | |
| Τελευταίο πλοίο | 17:10 | |
| Απόσταση | 21 Ναυτικά μίλια | |
* Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν, οι τιμές λαμβάνονται από τις τελευταίες 30 ημέρες, τελευταία ενημέρωση 1 Φεβρουαρίου 2026.