Από Αλχεθίρας προς Tangier Med

Το δρομολόγιο Αλχεθίρας Tangier Med συνδέει Ισπανία με Μαρόκο και λειτουργεί αυτή τη στιγμή από 6 ακτοπλοϊκές εταιρείες. Στην Balearia λειτουργούν τη διέλευση 6 φορές ανά ημέρα, Trasmediterranea 7 φορές ημέρα, Naviera Armas 6 φορές ημέρα, Inter Shipping 14 φορές εβδομάδα, AML 9 φορές ημέρα & Η FRS υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέχρι 8 φορές ανά ημέρα.

Οπότε αυτός είναι ένας συνδυασμός 38 διελεύσεων σε προσφορά ανά ημέρα πάνω στο Αλχεθίρας Tangier Med με δρομολόγια μεταξύ Ισπανία και Μαρόκο μαζί με 6. Συγκρίνετε τώρα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας.

Αλχεθίρας - Tangier Med Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Αλχεθίρας Tangier Med

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Αλχεθίρας Tangier Med με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Αλχεθίρας Οδηγός

Στο Στενό του Γιβραλτάρ μπορείτε να επισκεφτείτε την πόλη-λιμάνι της Αλχεθίρας (Algeciras) η οποία βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Ισπανίας αποτελώντας ένα συγκοινωνιακό κόμβο μιας βιομηχανικής πόλης. Το λιμάνι απαρτίζει σημαντικό ρόλο στην οικονομία της πόλης, καθώς είναι το κυριότερο σημείο επιβίβασης μεταξύ της Ισπανίας με τη Ταγγέρη, καθώς και άλλων λιμανιών στο Μαρόκο αλλά και στις Κανάριους Νήσους. Η πόλη διαθέτει μεγάλη παραγωγή αλιείας και εξάγει επίσης πολλά τοπικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των δημητριακών, του καπνού και του ζωικού κεφαλαίου. Η πόλη είναι αρκετά δημοφιλής για τους τουρίστες, αν και δεν μπορεί να περιγραφεί ως μια ιδιαίτερα όμορφη πόλη, έχει καταφέρει να διατηρήσει μια πραγματική ατμόσφαιρα λιμανιού, σε αντίθεση με πολλά άλλα ισπανικά θέρετρα.

Το λιμάνι της Αλχεθίρας είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, αλλά και στον κόσμο σε τρεις κατηγορίες: στην μεταφόρτωση, στο φορτίο πλοίου και στα εμπορευματοκιβώτια. Τοποθετείται 20 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Ταριφά (Tarifa) στο Rio de la Miel, το νοτιότερο ποτάμι της Ιβηρικής χερσονήσου στην ηπειρωτική Ευρώπη. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν θέαμα με φάλαινες και δελφίνια να κολυμπούν κοντά στο λιμάνι.