Από Αλχεθίρας προς Tangier Med

Η γραμμή Αλχεθίρας Tangier Med συνδέει Ισπανία με Μαρόκο. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Balearia. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 5 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 30 λεπτά.

Αλχεθίρας Tangier Med εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Αλχεθίρας - Tangier Med Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Αλχεθίρας Tangier Med

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Αλχεθίρας Tangier Med με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Αλχεθίρας Οδηγός

Στο Στενό του Γιβραλτάρ μπορείτε να επισκεφτείτε την πόλη-λιμάνι της Αλχεθίρας (Algeciras) η οποία βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Ισπανίας αποτελώντας ένα συγκοινωνιακό κόμβο μιας βιομηχανικής πόλης. Το λιμάνι απαρτίζει σημαντικό ρόλο στην οικονομία της πόλης, καθώς είναι το κυριότερο σημείο επιβίβασης μεταξύ της Ισπανίας με τη Ταγγέρη, καθώς και άλλων λιμανιών στο Μαρόκο αλλά και στις Κανάριους Νήσους. Η πόλη διαθέτει μεγάλη παραγωγή αλιείας και εξάγει επίσης πολλά τοπικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των δημητριακών, του καπνού και του ζωικού κεφαλαίου. Η πόλη είναι αρκετά δημοφιλής για τους τουρίστες, αν και δεν μπορεί να περιγραφεί ως μια ιδιαίτερα όμορφη πόλη, έχει καταφέρει να διατηρήσει μια πραγματική ατμόσφαιρα λιμανιού, σε αντίθεση με πολλά άλλα ισπανικά θέρετρα.

Το λιμάνι της Αλχεθίρας είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, αλλά και στον κόσμο σε τρεις κατηγορίες: στην μεταφόρτωση, στο φορτίο πλοίου και στα εμπορευματοκιβώτια. Τοποθετείται 20 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Ταριφά (Tarifa) στο Rio de la Miel, το νοτιότερο ποτάμι της Ιβηρικής χερσονήσου στην ηπειρωτική Ευρώπη. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν θέαμα με φάλαινες και δελφίνια να κολυμπούν κοντά στο λιμάνι.