Από Άλντερνεϊ προς Dielette

Η γραμμή Άλντερνεϊ Dielette συνδέει Άλντερνεϊ με Γαλλία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Manche Iles Express. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 1 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 55 λεπτά.

Άλντερνεϊ Dielette εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Άλντερνεϊ - Dielette Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Άλντερνεϊ Dielette

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή απλής μετάβασης που καταβάλλεται από τους πελάτες μας σε αυτή τη διέλευση. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι ανά άτομο.

Άλντερνεϊ Οδηγός

Το νησί Άλντερνεϊ (Alderney) είναι ένα από τα νησιά της Μάγχης και αποτελεί μέρος του Bailiwick -Γκέρνσεϊ (Guernsey), του γνωστού συμπλέγματος των μικρών νησιών που είναι αυτοδιοικούμενα και ανήκουν στην Βρετανική Κοινοπολιτεία. Το νησί είναι περίπου 3 μίλια σε μάκρος & 1.5 μίλι πλάτος και βρίσκεται περίπου 10 μίλια δυτικά της La Hague στο Cotentin χερσόνησο της Νορμανδίας στη Γαλλία, 20 μίλια βορειοανατολικά του Γκέρνσεϊ και 60 μίλια από την ακτή του Ηνωμένου Βασίλειου.

Η πρωτεύουσα του νησιού 'St Ann' είναι ένα δημοφιλές μέρος για τους τουρίστες με χαρακτηριστικά Γαλλικής γοητείας. Η πόλη έχει την ομώνυμη και γραφική εκκλησία της 'Αγίας Άννας' και χαρακτηρίζεται από τον λιθόστρωτο κεντρικό δρόμο. Οι επισκέπτες της πόλης θα βρουν όλες τις αναμενόμενες ανέσεις, μαζί με μια σειρά από ξενοδοχεία, μπαρ και εστιατόρια.

Υπάρχουν τακτικά δρομολόγια οχηματαγωγών – επιβατηγών πλοίων τα οποία αναχωρούν από τη Γαλλία προς τα άλλα νησιά της Μάγχης. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχουν επίσης ταχύπλοα τα οποία εκτελούν δρομολόγια προς Dielette στην κοινότητα Flamanville στο τμήμα Mancha της Γαλλίας καθώς και προς St Peter Port στο νησί του Γκέρνσεϊ. Υπάρχει επίσης υπηρεσία μεταφοράς εμπορευμάτων κάθε εβδομάδα, με την οποία μπορούν να ταξιδέψουν και επιβάτες από την αγγλική νότια ακτή Πουλ (Poole) προς St Peter Port.