Από Agaete προς Σάντα Κρουθ ντε Τενερίφε

Η γραμμή Agaete Σάντα Κρουθ ντε Τενερίφε συνδέει Γκραν Κανάρια με Τενερίφη. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Fred Olsen Express. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 56 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 1 ώρα 20 λεπτά.

Agaete Σάντα Κρουθ ντε Τενερίφε εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Agaete - Σάντα Κρουθ ντε Τενερίφε Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Agaete Σάντα Κρουθ ντε Τενερίφε

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Agaete Σάντα Κρουθ ντε Τενερίφε με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Agaete Οδηγός

Η περιοχή 'Agaete' βρίσκεται στην επαρχία Λας Πάλμας των Κανάριων Νήσων στην Ισπανία. Βρίσκεται στα βορειοδυτικά του νησιού Γκραν Κανάρια, Galdar & Artenara στα δυτικά και ανατολικά, αντίστοιχα. Το πασίγνωστο μνημείο, El Dedo de Dios (μετάφραση: δάχτυλο του Θεού), καταστράφηκε κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας το 2005, και η Agaete ήταν το καλύτερο μέρος για να απολαύσετε το μνημείο. Η πιο δημοφιλής παραλία της περιοχής είναι το La Playa de Las Nieves που βρίσκεται ανάμεσα στη μαρίνα και την παλιά αποβάθρα. Η παραλία έχει ήρεμα νερά με πολλά γραφικά εστιατόρια και καταστήματα.

Το Puerto de las Nieves είναι ένα γραφικό ψαροχώρι στη βόρεια ακτή της Γκραν Κανάρια και μερικές φορές ονομάζεται ως Πουέρτο Agate. Απέχει μόλις 2,5 χιλιόμετρα από την ενδοχώρα, το παραθαλάσσιο αυτό σημείο κάποτε λειτουργούσε ένα μικρό ψαρολίμανο το οποίο έχει πλέον διευρυνθεί, ώστε να αυξήσει το ύψος του κυματοθραύστη που παρέχει τώρα μια μεγάλη ράμπα R0-Ro για ταχύπλοα για Τενερίφη.