Aegiali
Σύρος
Πλοία προς Κυκλάδες
Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή

Από Aegiali προς Σύρος

Η γραμμή Aegiali Σύρος συνδέει Κυκλάδες με Κυκλάδες. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η SeaJets. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 1 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 3 ώρες 50 λεπτά.

Aegiali Σύρος εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Από Aegiali προς Σύρος Εναλλακτικά Πλοία

Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Οι πιο δημοφιλείς ερωτήσεις

 • Πόσο διαρκεί το δρομολόγιο από Aegiali προς Σύρος;

  Ο χρόνος διέλευσης του πλοίου από Aegiali σε Σύρος είναι περίπου 3h 50m. Οι διάρκειες των ταξιδών μπορεί να διαφέρουν από εποχή σε εποχή, γι' αυτό θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε ένα live έλεγχο.
 • Ποιες ακτοπλοϊκές εταιρείες δραστηριοποιούνται μεταξύ Aegiali και Σύρος;

  Υπάρχουν 1 φορείς φέριμποτ για Aegiali προς Σύρος και αυτές οι εταιρείες είναι
  • SeaJets
 • Πώς μπορώ να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Aegiali προς Σύρος;

  Κάντε κράτηση από Aegiali προς Σύρος μέσω του εργαλείου εύρεσης προσφορών και ελέγξτε τη σελίδα προσφορών μας για να δείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές πλοίων φέριμποτ.
 • Μπορείτε να ταξιδέψετε ως πεζός επιβάτης στο πλοίο από Aegiali προς Σύρος;

  Ναι, μπορείτε να ταξιδέψετε ως πεζός επιβάτης από Aegiali προς Σύρος με
  • SeaJets
 • Μπορείτε να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από Aegiali προς Σύρος;

  Ναι, μπορείτε να ταξιδέψετε με όχημα από Aegiali προς Σύρος με
  • SeaJets
 • Μπορείτε να μεταφέρετε κατοικίδια ζώα στο πλοίο από Aegiali προς Σύρος;

  Ναι, τα κατοικίδια επιτρέπονται στο πλοίο. Ενδέχεται να χρειαστείτε διαβατήριο κατοικίδιων ζώων και άλλα έγγραφα για να πάρετε μαζί σας τον καλύτερο γούνινο φίλο σας. Επί του παρόντος μπορείτε να μεταφέρετε κατοικίδια σε πλοία με
  • SeaJets

Aegiali Οδηγός

Η Αμοργός αποτελεί μέρος των νησιών των Κυκλάδων, είναι το ανατολικότερο νησί δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να θαυμάσουν τα ποίκιλα αρχαία μνημεία της. Η ομορφιά της δεν αρκείται μονάχα στα αρχαία τείχη του νησιού που περιβάλλουν την πόλη της Αρκεσίνης το οποίο είναι ένα δημοφιλές χαρακτηριστικό του νησιού, αλλά διαθέτει επίσης ένα μεγάλο αριθμό αρχαίων πύργων και άλλων λείψανων.

Το μοναστήρι της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας, βρίσκεται πάνω σε ένα βράχο στα βορειοανατολικά της Χώρας το οποίο χτίστηκε κατά τη δεύτερη χιλιετία για την προστασία μιας θρησκευτικής εικόνας από τους εισβολείς. Η συγκεκριμένη εικόνα παραμένει σε δημόσιους χώρους για προσκύνημα.

Το νησί συνδέεται με το λιμάνι του Πειραιά στην ηπειρωτική χώρα και έχει δρομολόγια μεταξύ με τα νησιά Κρήτη, Νάξο, Σύρο, Πάρο, Κουφονήσι, Σχοινούσα, Δονούσα και την Αστυπάλαια. Τα δύο λιμάνια της Αμοργού είναι τα Κατάπολα και Αιγιάλη. Το ταξίδι από το λιμάνι του Πειραιά σε ένα από αυτά τα λιμάνια διαρκεί περίπου 7 ώρες και 30 λεπτά.


Σύρος Οδηγός

Το ελληνικό νησί της Σύρου είναι ένα από τα νησιά των Κυκλάδων και είναι ασυνήθιστο το γεγονός ότι η αρχιτεκτονική του νησιού είναι πιο μεσαιωνική και όχι τόσο τυπική κυκλαδίτικη. Η πρωτεύουσα του νησιού είναι η Ερμούπολη όπου μπορείτε να δείτε κάποια εξαιρετικά παραδείγματα ενετικών αρχοντικών. Στη συνοικία της πρωτεύουσας, τα Βαπόρια, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν κάποιες όμορφες μεγάλες εκκλησίες και εντυπωσιακά νεοκλασικά κτίρια, όπως το Δημαρχείο και το θέατρο Απόλλων στη κεντρική πλατεία. Επίσης δημοφιλείς με τους τουρίστες είναι οι παραλίες του νησιού που είναι καλά οργανωμένες για τους τουρίστες και διαθέτουν πολλές εγκαταστάσεις.

Η ιστορία του νησιού χρονολογείται γύρω στη 3η χιλιετία π.Χ. όπου ίχνοι οικισμών βρέθηκαν στη Χαλανδριανή και το Καστρί. Αρχαιολογικά ευρήματα δείχνουν ότι πρέπει να υπήρχαν εργαστήρια μεταλλοτεχνίας στο νησί που πιθανότατα είχε εμπορική σχέση με την Μικρά Ασία. Οι Σαμιώτες κατέκτησαν το νησί τον 6ο αιώνα π.Χ. Την ίδια εποχή γεννιέται στη Σύρο ο ποιητής και φιλόσοφος Φερεκύδης ο οποίος αργότερα μετακόμισε στη Σάμο και έγινε ο δάσκαλος του Πυθαγόρα.


Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.